icon

Existuje nejaký normálny psychiater, ktorý ma vezme v 9. mesiaci?

kattien1992
6. nov 2022

Ja už zos zúfalá, všade ma iba odppinakuju,moja doktorka už mi ani nevezme telefón. Niektoré dni už sú tak zle, že som sa pokúsila o samovraždu. Ja už neviem na koho sa obrátiť, koho volať skúšala som ich asi 10.liecim sa na uzkostnu poruchu a dotoho sa pridala v tehotenstve depresia. Moje tehotenstvo je cele hrôza, vraciam od 6 týždňa a tohoto milión ďalších veci. Prosím pomôžte mi.

luccija
6. nov 2022

@kattien1992 treba ist na urgentny prijem do nemocnice a zavolaju psychiatra.

kattien1992
autor
6. nov 2022

@luccija poslali ma domov

luccija
6. nov 2022

@kattien1992 tak chod k svojej psychiatricke neverim, ze ked sa tak citis zle, ze Ti nepomoze.Vysadila Ti lieky?

kattien1992
autor
6. nov 2022

@luccija
@luccija moja psychiatricka mi mesiace nezdvíha telefón, neodpisuje na maily.jedine co mi odpise po dlhej správe he lieky v na druhý deň v.lekerni.

meluela
6. nov 2022

@kattien1992 Ahoj, to mi je luto cim si prechadzas. Mas niekoho blizkeho pri sebe - priatel/manzel, rodicia, surodenci, kamaratka? Zapoj ich do pomoci, nech idu s tebou na prijem a trvaju na hospitalizacii ci uz na psychiatrii alebo na gynekologii ak sa na psych boja ze im tam porodis. Alebo nech volaju 112, hlavne ked si mala pokus o samovrazdu. Tiez si vopred zariad kto sa postara po porode o dieta pre pripad, ze si budes potrebovat oddychnut a dat sa do poriadku. Drzim palce.

ropucha6
6. nov 2022

Odkial ta poslali domov? V Bratislave? Tiez by som trvala na hospitalizacii, ak uz mas taketo stavy.

kacena4
6. nov 2022

ak si na tom tak zle ako pises daj sa hospitalizovat cez sanitku (ked povies ze si chcela spachat samovrazdu hned ra vezmu) a nech ta daju dokopy kym porodis. drzim palceky

luccija
6. nov 2022

@kattien1992 lieky asi potrebujes silnejsie, ked mas take stavy.Preco nejdes k lekarke osobne skonzultovat stav ved to nie je ma mail ci na telefonat.Kazdy pokus o samovrazdu sa riesi, ze ide clovek do nemocnice.Ries to, lebo po porode sa Ti moze a nemusi vyrazne pohorsit.

h2o2
6. nov 2022

Musíš prísť na psychiatriu neupravena hocijako oblečená skôr vyzerať zanedbalo a zahrat tam divadlo potom ta hospitalizuju...vieš keď vidia upraveného na prvý pohľad normalneho človeka tak ta pošlú domov. Inak keď si sa pokusila o samovraždu tak ta prečo nezobrala zachranka?

jahodka8
6. nov 2022

@kattien1992 Napíš mi, ak by si potrebovala

h2o2
6. nov 2022

Alebo choď priamo do Pezinku v Bratislave moc prijímať nechcú.