Existujú reštaurácie v Bratislave alebo Trnave len pre dospelých?
Možno pre niekoho neprípustné alebo kontroverzné na tejto sieti ale existujú reštaurácie v Bratislave alebo Trnave, ktoré sú 18+ ? Myslím tak že majú deti zákaz, no je to obyčajná reštaurácia kde sa najem. Ďakujem
Vsak praveze za to som vsetkymi 10, aby vznikli aspon 12+ restiky. Pre ludi, ktory chcu mat pokoj, nie je vela moznosti na schovanie sa. Ked idem na rande s muzom tiez tapam a nakoniec vyberam bar.
Ale som za to, aby rodicia neodmedzovali a ukazali slusnost detom pri stolovani aj mimo domova. Hovorim slusnost a nie blaznenie a behanie po restike.
Ale plati, ak nechcem stretnut deti, neleziem do restik s kutikom a detskym menu, ved je jasne, ze sa tam deti budu santit. Aj rocne dieta pisti, ked vidi nieco sa mu paci. Proste ak zakaznik vojde do takeho podniku, musi stym ratat, ze tam bude hluk a plac.
@dada13288 Prečítala si si vôbec čo som ti napísala? Že hrať sa dá aj normálne. Nemusia pišťať na celú reštauráciu. Prečo by som akože mala rátať s tým že tam bude hluk a budú vyrušovať celu reštauráciu? Si mylsis že to je normálne? A paradox bol ten že sme raz išli do reštaurácie s kútikom a za cele 2 h čo sme tam boli tam nebolo ani jedno dieťa a keď sme šli do vyššej gastronómie tak tam nebol kľud ani 5 min.
Poviem ti skúsenost zo soboty v noci sme boli v Štúrove v bare kde hrá DJ na fajciarskej terase . O 23 30 sedela vedľa nás rodina s dvoma deťmi tak rok a pol a tri, deti unavené mrzute. Tatko začal po nasej partii okrikovat ci musíme fajčiť keď vidime kocar. Ako sorry chápem ze ste na dovolenke , ale sedieť s deťmi o polnoci v bare medzi mladými ktorí fajčia vedľa DJ a nevyjadrujem sa
@lakebabe ešte hudbu by nechcel stíšiť? Nech bábo v kočíku môže spať 🤣
Ano pistanie je normalne :D vsak ok mas 23 mozno deti budes mat mozno nie. Ja v 23 som ani nepachla na miesta, kde su deti, ani som sa o ne nezaujimala. Ale je pravda, ze som ich ani tak neskoro vecer nevidela von. Do 2 -3 rokoch deti komunikuju placom, do 4 maju vzdor a nasledne to ma byt uz vychova, aby nevrieskali ak samozrejme nie je nejaka vyvojova porucha. Dieta sa nie je schopne samo ticho hrat do 3 rokoch potom sa to zlepsuje. A ja za to nemozem, ze ich beru na take miesta, kde sa nudia :D lebo rodicia chcu vyssiu gastronomiu ...
@jana_eyre_2 ja sa nevyjadrujem slusne sme ho poslali do detského kútika ale my sme odchádzali pred jednou a ešte tam boli. Takže decka mali inú dovolenku 😄
Tam bola plná terasa Maďarov všetci cigarety shishe to bolo posledné miesto kde by som si išla sadnúť s deťmi
Skús hľadať reštaurácie All your Can eat, kde sa platí za vstup - videla som aj také, kde deti platili ako dospelý, tak predpokladám ,že tam ich bude kvôli tomu menej..
skus restauraciu, kde maju len zdrave jedla 😀
V Trnave - enak bistro treba vyskusat 🙂
@mamatroch v lisabone sa nasim detom najviac pacila malicka restauracia pod hradom - vegetarianska - a tak im smakovalo a to mali 7a5 rokov 😅
Kogo chodime tam s manzelom pravidelne a nikdy som tam ziadne deti nezazila a to sme spolu 14 rokov

@vevesh aha 😳 tak som asi trocha naivná 🤣