icon

Extrémne počasie v Bratislave

17. júl 2025

bratislsava ...fuuu...
no extremy pocasia riadne.

gab1sol
17. júl 2025

@anonym_autor neviem, za mňa bežná letná búrka, ako si pamätám z detstva…

ivanakal
17. júl 2025

Bratislavu vykolaji aj 0,001 mm snehu 🤣🤣

autor
17. júl 2025
@ivanakal

Bratislavu vykolaji aj 0,001 mm snehu 🤣🤣

aspon ze to bola rychlovka.
@ivanakal to vykolaji aj vychod, nie len zapad.

chrobak7
17. júl 2025

@anonym_autor Toto nie je žiadne extrémne počasie. Obyčajná búrka.

ivanakal
17. júl 2025
@anonym_autor

aspon ze to bola rychlovka.
@ivanakal to vykolaji aj vychod, nie len zapad.

@anonym_autor tak ked som bola decko, byvali burky v lete dost caste, nic nezvycajne. Teraz burky ked su, tak clovek je v soku.

liusa82
17. júl 2025

no neviem ako je v Ba ale mňa skôr štvú tieto teploty neteploty.Stašné výkyvy zo dňa na deň.Toto hádam ani nie je leto.Pár krát som sa ovlažila v bazéne a už je 17.7. pomaličky polka júla v ťahu.Keby človek nejde pri more tak ani leta hádam neužije.Som zvedavá na august.My síce tiež bývame na západe ale tu svieti slnko a je slabo nad 20.Sprchlo z rána trošku ale bez búrky

autor
17. júl 2025
@liusa82

no neviem ako je v Ba ale mňa skôr štvú tieto teploty neteploty.Stašné výkyvy zo dňa na deň.Toto hádam ani nie je leto.Pár krát som sa ovlažila v bazéne a už je 17.7. pomaličky polka júla v ťahu.Keby človek nejde pri more tak ani leta hádam neužije.Som zvedavá na august.My síce tiež bývame na západe ale tu svieti slnko a je slabo nad 20.Sprchlo z rána trošku ale bez búrky

@liusa82 hej strasne vykyvy

autor
17. júl 2025
@ivanakal

@anonym_autor tak ked som bola decko, byvali burky v lete dost caste, nic nezvycajne. Teraz burky ked su, tak clovek je v soku.

@ivanakal neviem ci zvyklo byvavat v lete 12 stupnov rano. to si ozik nepamatam

ivanakal
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v lete nezvyklo byvat ani 35 stupnov, ked uz sme pritom. Ja som rada ze sa to trosku ochladilo.

ivik4
17. júl 2025

Preco len BA ?

marsmykkok
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Bývalo kedysi, normálne bolo kedysi v lete nosiť aj mikiny a tenké svetre navečer a ráno a dokonca niekedy aj cez deň. Teda je to normálne počasie pre naše podnebie tie teploty 19 až 25 a v noci chladno a určite to tu kedže nemáme more sedí viac ako 35 stupňov. Ak sa ti nepáči presťahuj sa do Afriky. Pre mňa keby bolo takéto aj každé leto.

anonym_63793f
17. júl 2025

Nepamätáš si ráno 12 stupňov v lete? Asi patríš medzi mladšie ročníky. Cez prázdniny sme ako decká nosili večer tepláky, niektoré letá boli také daždivé a chladné, že na kúpalisko sme sa dostali cca 3x za leto. Kúpali sme sa keď bolo 25+ a hic bol 30-31 stupňov.

13uzivatelka11
17. júl 2025

Minulý týždeň bolo horšie, u nás lietalo všetko po dedine 🤷‍♀️

ivanakal
17. júl 2025
@anonym_63793f

Nepamätáš si ráno 12 stupňov v lete? Asi patríš medzi mladšie ročníky. Cez prázdniny sme ako decká nosili večer tepláky, niektoré letá boli také daždivé a chladné, že na kúpalisko sme sa dostali cca 3x za leto. Kúpali sme sa keď bolo 25+ a hic bol 30-31 stupňov.

@anonym_63793f presne, ja si pamatam, ze ked hlasili 30, vsetci sme len oci vyvalovali, ze cozeee 30 stupnov?? pokapeme 😂

zuzanaam
17. júl 2025
@marsmykkok

@anonym_autor Bývalo kedysi, normálne bolo kedysi v lete nosiť aj mikiny a tenké svetre navečer a ráno a dokonca niekedy aj cez deň. Teda je to normálne počasie pre naše podnebie tie teploty 19 až 25 a v noci chladno a určite to tu kedže nemáme more sedí viac ako 35 stupňov. Ak sa ti nepáči presťahuj sa do Afriky. Pre mňa keby bolo takéto aj každé leto.

@marsmykkok až takto kedysi nebývalo, také výkyvy noc deň. Nepamätám si to ani ja (44) a ani moja mama (79). Vravela, že takto chladno v júli nebývalo ani v Turci odkiaľ pochádza a to za jej mladosti tam napr. rajčiny nedopestovali. Teraz som tam videla po dvoroch vinič, kedysi nemysliteľné.

majka99999
17. júl 2025

Ake extremne pocasie, 2x zaprsalo. Tiez si pamatam tie leta, ze ked bolo 30, to bol hic strasny. Ziadna klima v aute. Inac pred niekolkymi rokmi bolo take leto, ze 2 tyzdne bolo tiez takto chladno v juli, celkovo leto bolo cele chladnejsie, v auguste bolo teplejsie. Ja som rada, ze poprsi, aj ked deti su v tabore tento tyzden a dnes som ich v tom dazdi o stvrtej bola vyzdvihnut. Cez vikend sa otepli, ale potom sa zase ma ochladit. Za mna fayn, nemam volno cele leto a nevalam sa pri bazene, lepsie spim a lepsie sa mi robi. Teraz mam polooblacno v okne. Este z Ceska idu mejake oblaky, uvidime, mozno v noci poprsi.

slavomira236
17. júl 2025

@anonym_autor na vychode 16 stupnov dnes

mamutka
17. júl 2025

@anonym_autor ja som sa tešila, že prší a poleje mi záhradu 😁 a v lete ráno vždy bolo dosť sviežo, určite som nechodila ráno na bus do školy len v tričku

anonym_10ce63
17. júl 2025
@zuzanaam

@marsmykkok až takto kedysi nebývalo, také výkyvy noc deň. Nepamätám si to ani ja (44) a ani moja mama (79). Vravela, že takto chladno v júli nebývalo ani v Turci odkiaľ pochádza a to za jej mladosti tam napr. rajčiny nedopestovali. Teraz som tam videla po dvoroch vinič, kedysi nemysliteľné.

@zuzanaam neviem presne, či to bol rok 2010 alebo 2011, v júli bolo 14 stupňov nie ráno, ale doobeda, išli sme do aquaparku a v aute nám toľko ukazovalo. Chladno bolo skoro týždeň, aj´ keď nie až takto. Bolo to v okolí Trenčína

zuzanaam
17. júl 2025
@anonym_10ce63

@zuzanaam neviem presne, či to bol rok 2010 alebo 2011, v júli bolo 14 stupňov nie ráno, ale doobeda, išli sme do aquaparku a v aute nám toľko ukazovalo. Chladno bolo skoro týždeň, aj´ keď nie až takto. Bolo to v okolí Trenčína

@anonym_10ce63 veď občas výkyv nejaký bol, ale dlhodobo také chladné noci v júli nebývali. Cez deň bývalo chladnejšie ako už dievčatá písali, tridsiatky bývali zriedkavý extrém, ale ako decká sme cez prázdniny behávali do noci vonku (aj do 22h) a bolo príjemne, teplo. Chladné noci začínali tak v druhej polovici augusta. A tiež som zo širšieho okolia TN.