icon

Gastro vyšetrenie v Bratislave

t2006
24. jan 2022

Mam ísť na gastro vyšetrenie 1. Krát a mám z toho strach, viete mi odporučiť nejakú milú a súcitnú lekárku v Bratislave, prípadne blízkom okolí? Lebo mama čo má fajn lekára v Malackách ten má termín až v marci a chcem to mať čo najskôr za sebou. Ďakujem

Strana
z2
janka2007i
14. okt 2024

Ahojte vedeli by ste odporučiť gastro kde ma zoberú hneď a nie čakať 3 mesiace ďakujem

tatjanap
14. dec 2024

@janka2007i Odporučila by som Gastro ambulancii Assiduo. Objednávala som sa v júni a povedali že termín dostanem do 6 týždňov, ale na konci to bolo do 2 týždňov. Maximálna spokojnosť (a to je už tretia gastro ambulancia ktorú som navštívila, najlepšia). Jediný nedostatok je ročný poplatok 200€, ale za tú sumu mi isté vykonali všetky možné vyšetrenia, a stanovili diagnózu (čo sa nepodarilo v iných ambulanciach)

t2006
autor
14. dec 2024

@janka2007i bola som na tehelnej v poliklinike tam mi dali rychlo termin do cca 2 tyzdnov

bublinka127
10. jan 2026
@tatjanap

@janka2007i Odporučila by som Gastro ambulancii Assiduo. Objednávala som sa v júni a povedali že termín dostanem do 6 týždňov, ale na konci to bolo do 2 týždňov. Maximálna spokojnosť (a to je už tretia gastro ambulancia ktorú som navštívila, najlepšia). Jediný nedostatok je ročný poplatok 200€, ale za tú sumu mi isté vykonali všetky možné vyšetrenia, a stanovili diagnózu (čo sa nepodarilo v iných ambulanciach)

@tatjanap ešte chodíš do Assidua ? Lebo mne už 200 eur sa zdá naozaj veľa ja chodím len na krv som už stabilizovana pacientka

tatjanap
10. jan 2026
@bublinka127

@tatjanap ešte chodíš do Assidua ? Lebo mne už 200 eur sa zdá naozaj veľa ja chodím len na krv som už stabilizovana pacientka

@bublinka127 Nie, uz nechodim. Nie preto ze by som nebola spokojna, ale tiez uz mam zistenu diagnozu (za co som im velmi vdacna), a ano 200 eur na rocnu kartu aby som urobila odber krvy pride uz prilis vela. Ten odber urobim na inom gastro, kde pri kazdej navsteve zaplatim 10 eur.

bublinka127
10. jan 2026
@tatjanap

@bublinka127 Nie, uz nechodim. Nie preto ze by som nebola spokojna, ale tiez uz mam zistenu diagnozu (za co som im velmi vdacna), a ano 200 eur na rocnu kartu aby som urobila odber krvy pride uz prilis vela. Ten odber urobim na inom gastro, kde pri kazdej navsteve zaplatim 10 eur.

@tatjanap a môžem sa opýtať kde máš teraz gastro lekára?

tatjanap
Včera o 18:25
@bublinka127

@tatjanap a môžem sa opýtať kde máš teraz gastro lekára?

@bublinka127 Gastro ambulancia Preventa, Ruzinov.

Strana
z2