Gynekológ v Bratislave
Ahojte,
Viete odporučit dobreho gynekologa, kde nebudem musiet cakat dlhe hodiny v cakarni?
Dakujem 🙂
@nikola12345678 a áno na čas. Max 5 min som čakala aj to asi 1x
@nikola12345678 skús poliklinika Bezrucova, gyn centrum.
@nmhc to je síce všetko pravda, ale všimne si za tých 30sekund čo je žena vnútri koho práve vyšetruje? On bol topka keď začínal, ja som ušla keď v rovnakom čase mal dnu na koze jednu pacientku, dobiehal na morfo k ďalšej a mna riešil tiež, sedela som u sestricky 🤷♀️ Všetko rýchlo rýchlo a končilo to veľmi povrchne😔 škoda ho
@luckamjar neviem kde začínal, ale ja som na vyšetrení pravidelne minimálne 20-30 minút. Nikde neodbieha venuje sa len mne (človeku ktorý je vnútri). Sestrička je unho vnútri hneď vedľa neho. Morfologicke ultrazvuky nerobí to som bola mimo aj v 20tt aj v 30tt. Neviem či mal aj vtedy súkromnú ambulanciu, no teraz sa venuje jedine pacientke ktorú má vnútri. Všetko vždy pekne vysvetlil, čokoľvek som sa opýtala alebo keď som mala nejaký problém. Čiže ja naňho nemôžem povedať ani trošku zlého.
Ahoj 🙂 ja by som rada odporucila p, dr Tokolyovu. Sidli vo vajnorskej poliklinike. Je mlada a super 🙂 aj pani sestricku ma milu 🙂 uplne su precizne, nic nezanedbavaju. Naozaj skvela volba. Pokial viem, stale prijimaju nove pacientky. Tiez posobi ako porodnicka v Kochovi. Ja som mala problem sa tam dostat, lebo boli plne stavy, ale ona mi vybavila doktora. Naozaj je velmi mila a vsetko vysvetli, poradi a aj sranda s nou je 🙂
@petrama265 ahojky, super vdaka za radu, skusim aj to, a ako sa tam plati? Ako dlho cakas na termin?
@nikola12345678 ahoj 🙂 vies co na termin necakas dlho. Sestricka objednava prakticky hned. Ked mas problem nie je problem pridt aj hned v ten den. 🙂
Tusim vstupny poplatok je 50€ a potom rocne tiez sa plati bud 50 alebo 70€ toto velmi nemam nastudovane 😅 by som klamala. Mozno ze to budu mat na stranke https://www.gynmt.sk/
@petrama265 uf pozeram prave recenziu na lekarku na internete a teda neopisuju ju velmi ako milu osobu 😅
@nikola12345678 ja to sledujem s tebou, lebo tiez chcem zmenit a teda tie recenzie ma riadne odhovorili 😀
@nikola12345678 bol to môj osobny nazor a odporucanie 🙂 nemusite sa ho drzat. Tiez som si teraz o nej citala recenzie. Prekvapili ma. Ale ako sa vravi sto ludi sto chuti. Ja s nou osobne nemam ziadnu zlu skusenost. Co som citala, tak ano nedovolila ani mne aby som si urobila fotku babatka z monitora, ked bola korona a manzel so mnou nemohol ist dovnutra. Respektujem to, nejdem z toho robit halo. Pomohla mi hlavne co sa tyka poporodnych problemov. Preventivna prehliadka je tiez super. V mojich ociach je uplne v pohode. 🙂
@nikola12345678 ja osobne odporúčam MUDr Lúčku Blaškovu ak ste z Dúbravka.
@nikola12345678 ak ste z Dúbravky odporúčam MUDr Lucku Blaškovu. Je fakt suprová
@nikola12345678 no tak ak ste sa pýtali na MUDr Blaškovu tak na rok sa platí 60 a s toho je 10 euro za termín. Ak budete cez poisťovňu. Ak by náhodou nastal nejaký problém alebo ťažkosti tak jedine za termín sa platí. Lebo u nej sa objednáva cez internet.
@veraikonika co viem, tak uz neberie nove pacientky
@jana_435 Už nie? Škoda že už neberie. Lebo fakt je dobrá.
@veraikonika jj, velka skoda. Pred cca polrokom nebrala. Treba skusit, ale ze ma plno :/ co sa ani necudujem, to tak byva, ak je niekto dobry
@jana_435 to je. Viem to z vlastnej skúsenosti. Som vďačná že som na ňu natrafila. Osobne by som ju nemenila za inú či iného doktora.
hlavne viem koho neodporucam MAreka FIfika

@nikola12345678 na rok som si dala nakoľki som bola tehotná. Vtedy ma to vyšlo 150€ na rok bolo to ešte v januári