Gynekológia v Bratislave bez poplatkov
Dobrý deň, hľadám gynekológiu v Bratislave bez poplatkov za registráciu a bez ročných balíkov. Som ochotná si priplatiť len za nadštandardné služby, ktoré nehradia poisťovne ako hormonálny profil, cytológia atď. Rozmýšľam nad Antolskou, lebo je štátna alebo nad Gyn-Med na Bebravskej, ale nejde sa mi s nimi skontaktovať. Rada si nechám poradiť aj iné. 🙂
Taky už v Bratislave nie je... bud platíš za každý prd (hociaky ukon) alebo ročný poplstok
Taky už v Bratislave nie je... bud platíš za každý prd (hociaky ukon) alebo ročný poplstok
@kiwi3 je, bola som tam, neplatila som vobec nic. Iba pripadne LBC.
@mimavdk pripajam sa lebo riesim to iste. Nedavno som skusila takeho gyn., ktory berie novych pac.a je bez poplatkov, ale nemala som dobru tu skusenost, mozno len zhoda nahod, som mala smolu, lebo inak ma vyborne recenzie na internete. No mna bolelo aj sono riadne, a po odbere vzorky z krcka som sialene krvacala. Takze neviem ci tu mam zdielat to meno lekara, ci mas zaujem. On je ale onkogynekolog. Viac sa specializuje na tie zmeny na krcku a podobne veci.
@anonym_73746b A vedela by si povedať názov pracoviska?
@kiwi3 hlavná vec že sa neskutočne prachy dávaju na kampane ako sú dôležite gyn preventivky a neviem čo , stačilo keby tie prachy dali mudr nech od nas nemusia pytat poplatky napr
@sara07 veru, na kampane peniaze su, ale na prevencii sa zacina setrit. Nie len co sa tyka sono prsnikov, po novom uz aj cytologia sa ma zmenit len na hpv vysetrenie po 35r., ci volaco take. Nestudovala som si detaily.
@sara07 veru, na kampane peniaze su, ale na prevencii sa zacina setrit. Nie len co sa tyka sono prsnikov, po novom uz aj cytologia sa ma zmenit len na hpv vysetrenie po 35r., ci volaco take. Nestudovala som si detaily.
@anonym_73746b tak to rozširene už aj tak stoji 35€ , ked nie je zmluva ta si platiš, pričom nie je pre nich lepšie skorej to podychytit , no asi nie
ja chodim k Millymu na Bajkalskej... je sukromny, ale neplatim tu ziadne horibilne poplatky, mne vyhovuje.

@mimavdk pripajam sa lebo riesim to iste. Nedavno som skusila takeho gyn., ktory berie novych pac.a je bez poplatkov, ale nemala som dobru tu skusenost, mozno len zhoda nahod, som mala smolu, lebo inak ma vyborne recenzie na internete. No mna bolelo aj sono riadne, a po odbere vzorky z krcka som sialene krvacala. Takze neviem ci tu mam zdielat to meno lekara, ci mas zaujem. On je ale onkogynekolog. Viac sa specializuje na tie zmeny na krcku a podobne veci.