Havária BMW na Račianskej ulici v Bratislave
Ahojte, zachytili ste aj vy vcera havariu BMW, ktore narazilo do stlpu na Racianskej ul. v BA? Muselo ist neskutocnou rychlostou, ked mu to vyplulo komplet motor a prevodovku von. Predok auta pokrkvany ako z papiera. Len ako zazrakom nikoho nezabili, chvalabohu! Vraj obaja pasazieri to (ako zazrakom) tiez prezili, ale je ticho okolo nich, vraj su to zname osoby, neviete, o koho sa jedna?
Velmi velmi som stastna, ze to neskoncilo ako pri Dedeckovi, ze tam nastastie nikto nebol, pritom frekventovana ulica aj cesta...
https://www.modrykonik.sk/group/27/ - možno tu budú vedieť ....
Prečo by to musel byť niekto známy? A prečo by mali niekde informovať o ďalšom vyšetrovaní havárie? Denne sa stávajú havárie a detaily z vyšetrovania sa na verejnosti neriešia. Nie je na to dôvod. Zvedavosť ľudí nie je dôvodom na to, aby sa havárie vyšetrovali verejne. Že to bolo BMW a išlo rýchlo, neznamená, že to bol niekto verejne známy.
Prečo by to musel byť niekto známy? A prečo by mali niekde informovať o ďalšom vyšetrovaní havárie? Denne sa stávajú havárie a detaily z vyšetrovania sa na verejnosti neriešia. Nie je na to dôvod. Zvedavosť ľudí nie je dôvodom na to, aby sa havárie vyšetrovali verejne. Že to bolo BMW a išlo rýchlo, neznamená, že to bol niekto verejne známy.
@melanta autor to píše inak....
že bol to známy človek...
@melanta lebo som o tom citala, ze to bol niekto znamy. Vraj nejaky reporter to hovoril, ale niekto ho vypol. Snad by som sa nepytala na kazdu nehodu bezneho smrtelnika. 🙄
Som za to, ze ked verejne znama osobnost (Danko, Kollar, ta modelka Veronika pred x rokmi, co usmrtila teenagerku,...) jazdi ako sialena a ohrozuje zivoty ostatnych, aby sa o tom vedelo. A nie raz pod vyplyvom. Nech aspon trocha znasaju dosledky svojich cinov (hanba).
@melanta autor to píše inak....
že bol to známy človek...
@deti95060810 aj keby bol, zvedavosť ľudí nie je dôvodom na to, aby sa vyšetrovanie riešilo verejne. Samozrejme, nech sa dotyčný patrične potrestá. A hlavne, argument, že "vraj nejaký reportér to hovoril", tak presne vzniká bulvár. Ale na MK registrujem, že veľa žien vie o bulvári viac, ako o svojich deťoch či mužoch.
@melanta samozrejme respektujem sukromie a nerypem sa len tak v havariach. Ale ked niekto ide zamerne minimalne 100vkou po meste, lebo som "papalas" a zivot gombicka, a mohol niekoho prizabit, budem sa v tom rypat a budem za to, aby sa ich mena zverejnovali.
Súrodenci kpt.Danka 😂🫠
@deti95060810 aj keby bol, zvedavosť ľudí nie je dôvodom na to, aby sa vyšetrovanie riešilo verejne. Samozrejme, nech sa dotyčný patrične potrestá. A hlavne, argument, že "vraj nejaký reportér to hovoril", tak presne vzniká bulvár. Ale na MK registrujem, že veľa žien vie o bulvári viac, ako o svojich deťoch či mužoch.
@melanta ja sa nerypem vo vysetrovani, pytam sa len na totoznost, to snad nie je zakazane, nie? Snad mi to Boh odpusti a nezhorim za to v pekle. :-/
A za to, ze to hovoril nejaky reporter, to este neznamena, ze to musi byt pravda. Nie som v stave, ze to beriem ako 100% hotovu vec. Prisla som sa len informovat, ci niekto nevie nieco viac.
Pozri, nepisem "Boli to zname osoby."
Pisem "Vraj to boli zname osoby."
To slovicko 'vraj' je tam a ma nejaky svoj vyznam. 🙂
@11brano11 ach jaaaaj, to keby som ich mala vsetkych menovat, bola by som tu do Vianoc. :D adeptov je veru zial vela.
Ak to neboli verejne zname osoby, staci napisat nie a nebudem sa v tom "rochnit" dalej. Diskusia moze skoncit.
Ale pozri. MK je socialna siet, je tu komunita najma zien a preberaju tu hocijake aktualne temy (nielen tykajuce sa materstva), co sa deju vo svete aj u nas (ci uz krimi, volby v USA aj u nas, prirodne katastrofy, inflacia, umrtie kralovnej, papeza, slintacka, kauzy a podobne) - pre vseobecny prehlad.
Nevidim dovod neprist sem komunikovat o aktualnom diani na SK (aspon teda v BA), mohlo sa to tykat kazdej z nas tu, na tej ulici mohlo byt tvoje, nase dieta, mama, brat, babka, pes atd.
Som za, aby sa o tom hovorilo. Ak sa jedna o verejne znamu osobu.
Ved aj tetky na ulici hovoria o barscom (az prilis).
MK je na tom podla mna podobne, len "tetky" debatuju virtualne.
A nie, nerypem sa v nikoho sukromi, respektujem ho. Iba by som rada, ak by sa identita dotycneho (ak je medialne znamy) zverejnila, ked jazdi ako chory blazon a mohol niekoho prizabit. To je vsetko. Ak teda prave neprekonal infarkt. Aj to sa mohlo stat, ale to by sa asi nerutil 100vkou+ cez mesto.
myslim, ze kedze to zjavne sledujes v mediach, vies presne tolko isto ako ine zeny na mk. ci myslis, ze tu zrovna natrafis na nejaku, ktora ma "info zvnutra" a tu ti ich zverejni? alebo teda ake mas ocakavania od tejto debaty? 🙂
myslim, ze kedze to zjavne sledujes v mediach, vies presne tolko isto ako ine zeny na mk. ci myslis, ze tu zrovna natrafis na nejaku, ktora ma "info zvnutra" a tu ti ich zverejni? alebo teda ake mas ocakavania od tejto debaty? 🙂
@deedol Ano, presne to si myslim. 🙂 Ved som sa skusila len opytat, na tom predsa nic nie je. Kto vie, mozno napise, kto nevie, nenapise, roluje dalej 🤷🏻 ako pri dalsich inych tisickach tem tu. To tak strasne vadi, ze clovek tu polozi 1 otazku?
A btw, su tu admini, keby ta tema ci otazka nebola vhodna, uz by to bolo zmazane. Opravili mi nadpis, cize to citali, a nezmazali. 🤷🏻 Tak asi je v poriadku, ze sa pytam a bavime sa o tom. Kto chce, sa prida, kto nechce, nemusi. Nikoho nenutim. Konverzujem, to sa snad moze, nie?
Neoverené-podľa svedkov boli v aute muž a žena. Pri príchode hasičov sedeli na múriku. BMW mala šoférovať žena.
Neoverené-podľa svedkov boli v aute muž a žena. Pri príchode hasičov sedeli na múriku. BMW mala šoférovať žena.
@done Dakujem za info, aj ja som citala niekde koment (asi ociteho svedka), ze je rad, ze "ju" videl vytiahnutu zivu spoza volantu, ale nechcela som sem pridavat viac "vraj" informacii.
nadpisy opravuju kazdemu 😀 maju to v popise prace 😀
nadpisy opravuju kazdemu 😀 maju to v popise prace 😀
@nyusika presne tak 🙂 a zaroven aj mazanie diskusii, ktore nie su v sulade s pravidlami MK 🙂 nie raz tu zmazali nevhodnu diskusiu, temu ci otazku 🙂
Nechcem si nikoho zastávať, ale ak vodička, vraj auto šoférovala žena, nie je veľmi zdatná šoférka, mohla si pomýliť brzdu s plynom. A mohli to byť aj známe osoby. Napríklad královná Alžbeta a pápež František. Jaj, vlastne tí dvaja už nie..
V aute sedeli dvaja ľudia. 32-ročný Miroslav a o 3 roky staršia Michaela.

Napriklad aj tu je link s videom k tomu, ale zverejnovala to vcera aj policia na fb: (museli tam vtedy stat vsetci svati)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=107...