icon

Heydukova v Bratislave - maxilofaciálna chirurgia

16. mar 2025

Ahojte, ti co ste tam boli, kedy treba prist, aby sa cloveku uslo poradove cislo? Kedy to tam sestricka da? A ako dlho ste tam cca cakali? Kolko ste platili? Vysetrili Vas pri prvej navsteve ci len dali termin??

autor
16. mar 2025

Je potrebné sa registrovať na recepcii ci nie?

kiki68
17. mar 2025

Na Heydukovej na ustave sa musis registrovat, teda ak to nezmenili. Ale je to prakticke

autor
17. mar 2025

@kiki68 registrujem sa dole a potom co? Idem kam potrebujem? Na tej registracii sa niečo plati?

autor
17. mar 2025

@kiki68 a dakujem ze si napisala

kiki68
17. mar 2025

Neplati sa nic, hned ides dalej kde Ta nasmeruju.

autor
17. mar 2025

@kiki68 a nevies od kolkej su na tej recepcii?

kiki68
17. mar 2025

To neviem, najdes na nete urcite. Ale musia tam byt skor ako su ambulancie otvorene

autor
17. mar 2025

@kiki68 zatial som to nenasla na nete ani v diskusiach, ale budem hladat, ani som sa nedovolala,tak snad sa podari.

autor
17. mar 2025

@kiki68 uz mi odpisala jedna velmi mila neviem ci lekarka alebo sestricka. Uz som informovana. 🙂))

anitj
23. máj 2025

Ahoj, bola si uz na vysetreni? Mohla by si mi prosim napisat ako to tam chodi a kolko sa caka? Tiez ma tam poslali a neviem sa dopatrat k tomu, ci je mozne sa objednat na termin alebo si to tam treba odsediet. ☺️

autor
23. máj 2025
@anitj

Ahoj, bola si uz na vysetreni? Mohla by si mi prosim napisat ako to tam chodi a kolko sa caka? Tiez ma tam poslali a neviem sa dopatrat k tomu, ci je mozne sa objednat na termin alebo si to tam treba odsediet. ☺️

@anitj Ahoj,no ja som zavolala rovno primarovi, nasla som cislo na nete :D ten mi dal termin do mesiaca. Povedal,ze prist.okolo 8mej. Rano som sa registrovala na recepcii, vyplnila formular, vyrobili mi karticku a cakala som,kedy pridem na rad,bolo nas tam viac. Prisla som na rad pred 11 tou. Poslali ma na RTG, ten sa robil dole, hore sa siel platit, ale nepamatam si kolko stal,zda sa mi,ze okolo 10€,musela by som pozriet vypis z uctu. Co ta este zaujima?🙂

kateenky
23. máj 2025

Ahoj prosim, mohla by si mi napísať sukromnu správu? 🙏🙏

anitj
Autor odpoveď zmazal
anitj
26. máj 2025

Dakujem ☺️, skusim to tam teda obvolat aj ja.

blanka1992
23. jún 2025

Ahoj môžem otázočku? Nás tam poslali s dcérou a pán mi do telefónu povedal že treba len prísť,zobrať casenku a čakať ..tak teraz neviem...lebo ja som s Trnavy tak nie že sa prevezieme tam zbytočne...takže sa sa tam aj objednať?