Dobrý deň, neviete mi odporučiť dobrú všeobecnú lekárku, ktorá berie nových pacientov? obvolala som ich už viacero no bol problém lebo berú iba z rajónu alebo neberú nových pacientov vôbec, niektorým som ani nevolala po zlých recenziách. Mám obavy z lekárov a tak zháňam naozaj dobrý prístup. Bývam v Dúbravke ale bez trvalého pobytu tak by bolo najlepšie niečo v častiach po blízku.
v poliklinike saratov berie novych pacientov Dr. R.T. Polakova, predpokladam, ze berie aj mimo obvod, lebo my sice byvame v Dubravke, ale nespadame pod nu, skus sa informovat 🙂
@crazy_cat_lady Ano este berie novych pacientov…
@vf2024 máte s ňou skúsenosti?
@tynapredaj ja ju mam ako vseobecnu a som s nou spokojna.. mila, ludska doktorka, ktora sa pacientovi venuje
@tynapredaj Prave mi dosla k nej karta, takze tam pojdem sa takzv.registrovat...Tak az buduci tyzden budem mat ale z pocutia to co
@crazy_cat_lady hovori.....Uvidime.Len viem, ze berie este stale novych pacientov....
@tynapredaj ak by ti nebolo dakeko na Tehelnu aj tam beru DrŠimkova /ale je tam doktor , meno neviem / alebo Dr.Fendekova
V Dúbravke rodinný lekár na ul. Krista Bendova
Naberali pacientov. Tak skús