Hľadám gynekologičku v Bratislave s rozumným poplatkom
Ideálne s poplatkom max do 100 eur ročne.Zazmluvnenu ...je mi jedno či Lamač, Petržalka,zdravotné stredisko nepotrebujem luxusné kreslo.Mate skúsenosti s MUDr.Strakovou / Egova zena viem, že tam sa platí viac.
Milumed 70
AXAM ale rocny balicek stoji 120€ tak neviem, ci pre teba to bude velmi vysoka suma.
@anonym_5785d4 pozerala som ju v rámci reklamy na FB len som asi nepochopila ten cenník.Pozriem si to ešte raz je mi sympatická.chodis tam?
@anonym_5785d4 pozerala som ju v rámci reklamy na FB len som asi nepochopila ten cenník.Pozriem si to ešte raz je mi sympatická.chodis tam?
@anonym_autor ja tam chodím 2 roky, ale neodporúčam. Pôjdem ešte tento rok na prevetnívku a odcházdam
@anonym_autor bola som u nej 2 roky, kvoli stahovaniu uz som inde velmi mila, prijemna doktorka. Ja som mala ten balicek za 120€, chodila som tam len raz do roka na prevenciu. Ked zoscrolujes na jej stranke uplne na spodok pod cennik su rozpisane tie baliky, ktore ponukaju a ake ukony v nich mas. Tiez najprv som bola zmatena ale dole to pekne maju vypisane aj aky rozdiel je medzi nimi.
@anonym_autor ja tam chodím 2 roky, ale neodporúčam. Pôjdem ešte tento rok na prevetnívku a odcházdam
@anonym_5785d4 áno, to som videla len ma zaujal ten ostatný cenník pozriem si to dokladnejsie.Tie balíčky som videla.Len vstupná prehliadka a balíček zase 170 eur🫣
@anonym_73d673 naozaj?chvílu som mala nádej, že som našla gynekologicku čo ti vadilo, ak smiem vedieť?
Milumed 70
@anonym_a8d39a To nie je náhodou urológ?
Ja chodím k MUDr. Strakovej. Mám za sebou viac návštev, keďže som u nej bola už ako tehotná. Celý čas bola veľmi dôsledná keď sa mi nieco nezdalo, rýchlo odpisuje na maily, pripadne aj zavolá ked potrebuje niečo viac prekonzultovať. Sestrička je tiež zlatá a bonusom je prostredie.
Platí sa iba vstupný poplatok ak nie si spádová pacientka. To bolo tuším 150€ ale len jednorazovo.
Len neviem ako je na tom s prijímaním nových pacientiek
@anonym_a8d39a To nie je náhodou urológ?
@anonym_2daf02
Manželka je gynekologička
Ak by nevadilo, ze je lekar kusok od Ba, tak potom Mudr. Pavlita. Ja nanho nedam dopustit, kedysi robil aj v Ba v Koch aj nemocnici, no uz davnejsie si otvoril vlastnu ambulanciu😉
@anonym_autor emimed na Mytnej.
Zenaya slnečnice

AXAM ale rocny balicek stoji 120€ tak neviem, ci pre teba to bude velmi vysoka suma.