Hľadám kamarátku na pokec v Bratislave a okolí
Ahojte hľadám si nejakú kamarátku presťahovala som sa do dediny v blízkosti BA takže ideálne z okolia Vrakuňa, Podunajské Biskupice na pokec pri káve alebo dobrom drink pripadne sem tam nejaký výlet. Priateľa mam takže ide mi iba o babku kamarátku. Ak sa nájdeš v tomto inzeráte tak sa kľudne ozvi budem rada 🙂
@barbora_barbs ahoj, ja som zo Zalesia a mam 43 rokov, a tiez mam priateľa. Tiez by som rada našla kamarátku s podobnými záujmami (ako píšeš). Ak by si chcela, ozvi sa. Katka
@barbora_barbs ahoj, ja som zo Zalesia a mam 43 rokov, a tiez mam priateľa. Tiez by som rada našla kamarátku s podobnými záujmami (ako píšeš). Ak by si chcela, ozvi sa. Katka
@katka_gajdosova ahoj tak to sme susedky 😇 rada ta spoznám kľudne mi napíš ak máš fb alebo instagram kľudne mi daj na teba kontakt a ozvem sa ti 😇😁❤️
@katka_gajdosova ahoj tak to sme susedky 😇 rada ta spoznám kľudne mi napíš ak máš fb alebo instagram kľudne mi daj na teba kontakt a ozvem sa ti 😇😁❤️
@barbora_barbs super🙂 pls napis mi cez FB na profil Katka Gajdosova (mam tam čiernobielu foto s #borninczechoslovakia)

Ahoj kľudne mi napíš 🙂