icon

Hľadám kamarátku pre 16 mesačnú dcérku v Ružinove

janie7
8. aug 2026

Ahojte maminy, hľadám kamarátku/kamaráta vekovo podobnú na reálne stretnutia pre 16 mesačnú dcérku. Ružinov a okolie.

Strana
z2
anonym_d714cb
9. aug 2026
@anonym_8b121a

@anonym_20ac77 Neoponuj ženám, ktoré vyštudovali vývinovú psychológiu;).

@anonym_8b121a netreba sa ohanat diplomom, niekedy staci pouzit zdravy rozum

valria
9. aug 2026

Tak sliepky- nesliepky, fakt sme sa na fakulte učili, že dieťa do cca 2 rokov nepotrebuje rovesníkov, ale pevné rodinné zázemie a vybudovaný vzťah s matkou, potom aj otcom. A neprednášala o tom žiadna sliepka!

anonym_d714cb
9. aug 2026
@valria

Tak sliepky- nesliepky, fakt sme sa na fakulte učili, že dieťa do cca 2 rokov nepotrebuje rovesníkov, ale pevné rodinné zázemie a vybudovaný vzťah s matkou, potom aj otcom. A neprednášala o tom žiadna sliepka!

@valria a ako sa pevny vztah s matkou vylucuje s tym ze bude mat aj kamaratku? 😀

valria
9. aug 2026
@anonym_d714cb

@valria a ako sa pevny vztah s matkou vylucuje s tym ze bude mat aj kamaratku? 😀

@anonym_d714cb Nebude to "kamarátka", ročné deti takéto vzťahy nepoznajú ani nepotrebujú.

anonym_d714cb
9. aug 2026
@valria

@anonym_d714cb Nebude to "kamarátka", ročné deti takéto vzťahy nepoznajú ani nepotrebujú.

@valria nemusime sa chytat za slovicka. Ako tomu dietatu uskodi ze sa bude stretavat s inym dietatom? Strasne to tu hrotite niektore

valria
9. aug 2026
@anonym_d714cb

@valria nemusime sa chytat za slovicka. Ako tomu dietatu uskodi ze sa bude stretavat s inym dietatom? Strasne to tu hrotite niektore

@anonym_d714cb Kde tvrdím, že je to škodlivé? len podotýkam, že to nie je v tomto veku nevyhnutné.

anonym_0d2bae
9. aug 2026
@valria

@valria a keď chodí do jasliciek? nemá pevné zázemie?
A síce berem názor, že nejde o to vyhrať sa spolu ale nesúhlasím,ak by bolo myslené,že nepotrebuju socializáciu

valria
9. aug 2026
@anonym_0d2bae

@valria a keď chodí do jasliciek? nemá pevné zázemie?
A síce berem názor, že nejde o to vyhrať sa spolu ale nesúhlasím,ak by bolo myslené,že nepotrebuju socializáciu

@anonym_0d2bae Jasličky sú komunistický vynález, ktorý som ja osobne nikdy neuznávala ani nevyužívala.

anonym_692243
9. aug 2026
@anonym_20ac77

Bože ženy vy ste trafene. Mama hľadá kamošku možno aj pre seba a do budúcnosti kamošku pre malú. Ja som s malou navštevovala kamošky od bábätka, doteraz sú dobré kamarátky a to majú už 6r ... Vkuse vkuse komentovať odveci prečo píšeš 16m a nie rok a pol, prečo hľadáš kamarátku ona ju nepotrebuje... Áno potrebuje len maminku a potom keď bude mať 2-3r a zbadá deti sa ich bude báť a utekať od nich ako mojej sesterky syn.

@anonym_20ac77 ja som trafená už 432 mesiacov a nevadí mi to 😂

Strana
z2