Hľadám kamarátku pre 16 mesačnú dcérku
Ahojte maminy, hľadám kamarátku/kamaráta vekovo podobnú na reálne stretnutia pre 16 mesačnú dcérku. Ružinov a okolie.
@anonym_d714cb My zatiaľ skúšame ihriská, ale žiadna sláva
@janie7 ani sa nečudujem, keby mi na ihrisku povieš, že tvoja dcéra má 16 mesiacov, tak utekám. Do škôlky pôjde, keď bude mať 36 mesiacov?
@janie7 ani sa nečudujem, keby mi na ihrisku povieš, že tvoja dcéra má 16 mesiacov, tak utekám. Do škôlky pôjde, keď bude mať 36 mesiacov?
@anonym_692243 Tak to si asi jediná, ktorá by utekala. Ale každý sme nieaký, bežne sa takto ľudia bavia, pokiaľ nemajú ich deti presnejšie ohraničený vek, ktorý sa dá vyjadriť rokmi.
https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/hladam-mladu-mamicku-na-prechadzky-v-bratislave/
Aj táto mamina hľadá, včera písala
Niekedy sa môžem pridať, som z Petržalky,mam 2 ročného chlapca
@anonym_692243 Tak to si asi jediná, ktorá by utekala. Ale každý sme nieaký, bežne sa takto ľudia bavia, pokiaľ nemajú ich deti presnejšie ohraničený vek, ktorý sa dá vyjadriť rokmi.
@janie7 u tvojej sa to nedá vyjadriť ešte rokmi? Však má jeden rok. Po prípade za chvíľu rok a pol

@janie7 my sme si takto nasli kamaratov na detskom plavani a cviceni 🙂 tam sme sa spoznali a uz sa stretavame aj pomimo