Hľadám kamarátku pre dcéru
Ahojte, dúfam, že toto nebude divné ale naozaj myslím to v dobrom. Hľadáme pre moju dcéru nejakú spoľahlivú kamošku ideálne 13-14 rokov v okolí Bratislava nove mesto najideálnejšie pri ulici Česká alebo tehelná ale kľudne stačí aj to Nové Mesto. Naozaj prosím nebombardujte ma tu nejakými komentármi, moja dcéra si to vyžiadala sama a myslím ze viac prospieva deťom aby mohli byť vonku ako skôr byt od rána do večera na telefone 😉
Ved keď je dcéra celý deň na telefóne, nevie si tu kamarátku nájsť sama?
A nemá dcéra nejaké záujmy ? Chodí na krúžky ? Lebo napríklad moja mladšia dcéra v škole
ma síce kamarátky, ale iba take , že v škole sa s nimi baví , ale po škole s nimi veľmi nemá o čom . Za to ma perfektne kamarátky s ktorými chodí na tréningy , majú spoločne záujmy a tým pádom si majú aj čo povedať aj mimo tréningov .
Skúsila by som ísť touto cestou .
V kazdom prípade si naozaj dobrá mamina, že ti na tom zalezi . Drzim palce a verím , že si dcéra čo najskôr tu svoju spriaznenú dušu nájde 🍀
@lenka.25 na krúžky nechodí pretože chodí na konzervatorium a keďže tam tancuje od rána do 16:00 tak kruzky nemá ale raz za čas cez víkend ma nejaké súkromné hodiny tanca inak nič lebo skola už sama o sebe je unavna keď tam sú od 7:30 do 16:00 a stále sa hybu
@silvia12259876 🙈🙈🙈koniec toto
@silvia12259876 dobrý deň ešte stále hľadáte? Ja mám 13 ročnú dcéru introvertku a hľadám pre ňu kamošku
@silvia12259876 dobrý deň ešte stále hľadáte?
@silvia12259876 dobrý deň ešte stále hľadáte? Ja mám 13 ročnú dcéru introvertku a hľadám pre ňu kamošku
@lomka317 dobry den samozrejme este stale hľadám ak ma vaša dcéra instagram alebo hociaku inú sociálnu sieť mozu si baby napisat🙂
@silvia12259876 dobrý deň ešte stále hľadáte?
@miska1145 ano🙂
@lomka317 dobry den samozrejme este stale hľadám ak ma vaša dcéra instagram alebo hociaku inú sociálnu sieť mozu si baby napisat🙂
@silvia12259876 Ano má instagram aj tiktok
a jasné môžu si napísať
A aj whatsapp
@silvia12259876 Tak dám telefonie číslo alebo instagram vám napíšem dcérin. Dcéra o tom vie.
@silvia12259876 a môže vaša dcéra chodiť aj von? To hlavne potrebujeme vedieť. Ďakujem za odpoveď

Podľa mňa si skvelá mamina. Držím palce.