Hľadám najlepšieho zubára v Bratislave a okolí
Dobrý deň.Dnes už som si povedala dosť,dlhé roky kašlem "na seba",ak to takto pôjde ďalej ,tak neviem,čo zuby.Koľko by ich ostalo ,dosť mi ich chýba už a niektoré majú aj kazy pri ďasne.Takže hľadám naozaj odborníka so šikovnými rukami a aby ma to aj finančne nestálo viac,než je bežné.Veľmi ďakujem za Vaše reakcie.♥️
Ja mam vyborne skusenosti s ylux klinikou (dr. Breza, dr. Malicek)
Ak máš také zuby ako opisujes, je dobré ak pôjdeš aj po technológiách, minimálne mikroskop aby mala k dispozícii dana klinika by sa ti zišla. Všade sa ceny pohybujú rovnako +- 10 %. Všetko závisí od technológií, ako sú ambulancie/kliniky vybavené. Napr. hore uvedený príklad nie je vhodný. Ja chodím do Dently.
Ďakujem Vám pekne
Pozri na fb alebo instagrame zandental care v Modre.. Má aj cenník, rozhodneš sa, ale myslím si že ceny ešte také v rámci normy a dobrá zubarka
Hladas najlepsieho zubara- tak taky si za to ze je najlepsi necha dobre zaplatit. A kedze pises ze mas chrup zanedbany rataj v tisicich- len jedna korunka ta moze stat 500€ a endodoncia tiez a to nehovorim o mostikoch....
teraz som platila za korunku 550 .. a to je len samotna korunka. k tomu este uprava zuba, osetrenie, odtlacky, anesteza..
Dr Belan v rovinke odborník číslo 1 dokáže až neuveritelne veci nie je síce najlacnejší ale ak hľadáš ozaj top kvalitu tak tu si na správnom mieste...
Ja chodím do Senca, sú tam ukrajinský zubári veľmi šikovní a milí, celý život som mala panický strach, ale u nich vôbec. Ambulancie majú na námestí.
Ďakujem pekne😊
Žienky,opravili mi nápis, bolo napísané naozaj šikovného..🙂

Keďže máš pokazené zuby a pri dnešných cenách to bude stáť veľa, ja chodím v ba whitesmile, e zuby si udržujem v top stave .....čo znamená, nestalo viac než je bežné?