icon

Hľadám niekoho, kto mii občas pomôže s účtovníctvom

lilondpual
Včera o 16:35

Ahojte, chcela by som sa opýtať, ako je najlepšie začať z účtovníctvom, ak som vyštudovala obchodnú akadémiu, no napriek tomu nemám dostatok skúsenosti. Nenašiel by sa niekto kto by bol ochotný mi pomôcť z vedeným účtovníctva? Po prípade neviete o niekom, kto by mi vedel zodpovedať na otázky ohľadom účtovania v Omege? Mám jednu firma, ktorá potrebuje viesť účtovníctvo no necítim sa úplne pripravená to robiť sama. Nechcem, aby to niekto robil za mňa len aby mi občas pomohol keď nebudem vedieť kudy kam. Pokojne sa vieme dohodnúť aj na finančnej odmene. Bratislava a okolie.

anonym_8d6b41
Včera o 17:15

@lilondpual pane bože len to nie, vieš kompletné účtovníctvo s nulovou praxou.
Ako si na tom s legislatívou? Tiež 0?
Začni ako junior účtovník po rokoch sa môžes posunúť
Vieš vôbec do aký problémov môžeš dostať tú firmu?

anonym_7d14f5
Dnes o 06:17
@anonym_8d6b41

@lilondpual pane bože len to nie, vieš kompletné účtovníctvo s nulovou praxou.
Ako si na tom s legislatívou? Tiež 0?
Začni ako junior účtovník po rokoch sa môžes posunúť
Vieš vôbec do aký problémov môžeš dostať tú firmu?

@anonym_8d6b41 zas netreba prehahnat nic o tej firme nevieme. Mozno je mala ma par dokladov a aj keby bola vacsia moze mat stale opakujuce polozky a moze byt ovela jednoduchsia nez mensia s roznymi zapismi...uctovnicka sa moze poistit a moze sa pomylit aj skuseny. Kludne v tom pokracuj. Studovala si to mas o tom vedomosti. Ako su firmy co ponukaju par hodinovy kurz a deklaruju ze uchadzac bude vediet samostatne viest uctovnictvo a nie jeden to absolvoval a zacal robit. Dokonca na to boli dotacie z upsvar. Ty ked si to studovala 4 roky si urcite dalej.ak nikoho nenajdes skus aj ten kurz a tam lektorka ti rada pomoze aj mimo kurzu..len s nou treba komunikovat.

muchotrafka298
Dnes o 09:18

Pokial sa necitis na to, samostatne viest uctovnictvo, tak to nerob. Pre dobro vsetkych. To nie je sranda, hrozia tam pokuty za kazdu "malickost". Studovala si to 4 roky, tak kde je problem? Treba tam neustale sledovat meniacu sa legislativu, to ale urcite vies.

katica06
Dnes o 09:59

Mám roky praxe v odbore ale škola ma pripravila na minimum, proste škila a kurzy sú jedna vec a praz druhá. Navyše sa píšeš že sa na to necitiš a to že núkaš niekomu peniaze je síce pekné ale aby som si brala ja alebo nieko iný triko že by sa neskôr ukázalo že som zle poradila,. ďakujem neprosím.
Nahadzovať účtovné záznamy dokaže hocikto ale to ďaleka nie je všetko