Hľadám pediatričku podporujúcu očkovanie v Bratislave
Dobry den, som prvorodicka a hladam pre bábätko dobru pediatricku, ktora podporuje ockovanie (ani, v dnesnej dezole dobe su aj take, ktore to odmietaju/obchadzaju).
Dakujem krasne.
očko neodmieta vykonať žiaden pediater 🙄
@helow v dnešnej dobe drvivá väčšina lekárov ockuje. Skor je problém nájsť lekara, ktorý neockuje.
Nehnevajte sa, ale ak niekto nechce ockovat, zrejme ma na to svoje dovody. Preto nie je dezole, a ani tato doba nie je dezole. Je doba, kedy mame množstvo informácií a kazdy sa moze rozhodnut tak, ako uzna za vhodne.
Tí, co nechcu dat svoje dieťa ockovat, väčšinou majú velmi zle skúsenosti, kedy im dieta bud zomrelo po ockovani, alebo malo vazne neziaduce nasledky. Títo ludia vacsinou az po tejto skúsenosti zacali študovat viac o očkovaní a dospeli k urcitym zaverom. Nie z roztopaše.
Skuste viac tolerovať fakt, ze niekto moze mat iny nazor, inak konat a neodsudzovat ho....
Verim, ze aj Vy najdete lekara podla svojich predstáv a budete spokojna.
@helow v dnešnej dobe drvivá väčšina lekárov ockuje. Skor je problém nájsť lekara, ktorý neockuje.
Nehnevajte sa, ale ak niekto nechce ockovat, zrejme ma na to svoje dovody. Preto nie je dezole, a ani tato doba nie je dezole. Je doba, kedy mame množstvo informácií a kazdy sa moze rozhodnut tak, ako uzna za vhodne.
Tí, co nechcu dat svoje dieťa ockovat, väčšinou majú velmi zle skúsenosti, kedy im dieta bud zomrelo po ockovani, alebo malo vazne neziaduce nasledky. Títo ludia vacsinou az po tejto skúsenosti zacali študovat viac o očkovaní a dospeli k urcitym zaverom. Nie z roztopaše.
Skuste viac tolerovať fakt, ze niekto moze mat iny nazor, inak konat a neodsudzovat ho....
@kaby jasne, su ludia, kt maju indikaciu lekarom,ze nemozu byt ockovani. Takych chrania prave ti, ktori sa zaockovat mozu dat.
Nehnevam sa, nebojte sa, ja respektujem kazdeho rozhodnutie, ale jedna vec je nazor a druha vec su vedecké fakty. ;) Dakujem za teda za Vas nazor. 🙂
očko neodmieta vykonať žiaden pediater 🙄
@zuzanka.zuzu pocula som o takych pripadoch, praveze
@helow ja odporucam v Dubravke Nada doktorka. Striedaju sa dve lekarky a obe su velmi dobre, empaticky pristup a navyse maju velmi dobre nastaveny system prace, objednavania a komunikacie. Zdrave deti - poradne, prehliadky, ockovania atd su v iny cas ako chore deti takze sa tam nemiesaju zbytocne. Mne napr vyhovuje pri drobnych zdravotnych komplikaciach ze nemusim hned chodit so vsetkym ale poriesime to cez ich platformu s ktorou robia, poslu e-recept a vybavene. Obe lekarky su za ockovanie a nemaju problem zaockovat aj nad ramec.
@engynka dakujem
@kaby Vacsina tych co nechcu ockovat si precitala rozne "strasidelne" pribehy na internete a na urcitych kanaloch rozne alternativne nie vedecke informacie. A neockuju zo strachu. Keby neockovali len ti co maju osobne negativne skusenosti, tak by ich bolo podstatne menej.
@kaby ja mam 2 kamošky, ktore nezaockovali svoje deti...a nie preto, ze mali negativnu skusenost (smrt, neziaduce ucinky), ale preto, ze si precitali rozne "neoverene" fakty z netu a tym hned uverili...takze tak, mame tu dobu dezole info a tak to potom aj vyzera....

@helow ja odporucam v Dubravke Nada doktorka. Striedaju sa dve lekarky a obe su velmi dobre, empaticky pristup a navyse maju velmi dobre nastaveny system prace, objednavania a komunikacie. Zdrave deti - poradne, prehliadky, ockovania atd su v iny cas ako chore deti takze sa tam nemiesaju zbytocne. Mne napr vyhovuje pri drobnych zdravotnych komplikaciach ze nemusim hned chodit so vsetkym ale poriesime to cez ich platformu s ktorou robia, poslu e-recept a vybavene. Obe lekarky su za ockovanie a nemaju problem zaockovat aj nad ramec.