icon

Hľadám podnájom izby v Bratislave do 300 eur?

sijana
30. aug 2026

Potrebujem na podnájom izbu pre slobodnú slušnú 40rocnu kamarátku bez priateľa v Bratislave Max do 300Eur. Viete mi niečo pre ňu odporučiť? Vďaka.

anonym_17e3d7
30. aug 2026

@sijana ano, facebookove skupiny, ktore sa tomuto venuju... 300 eur je take "so so"... teda pokial to "bez priatela" nebola nejaka dvojzmyselna informacia...

sijana
autor
30. aug 2026
@anonym_17e3d7

@sijana ano, facebookove skupiny, ktore sa tomuto venuju... 300 eur je take "so so"... teda pokial to "bez priatela" nebola nejaka dvojzmyselna informacia...

@anonym_17e3d7 hľadajú do 29.rokov v skupinách. 40-rocnu nechcú, čo hľadala . Je dosť veľká introvertka, uzavretá. K staršej panej by sa mi hodila do bytu, ktorej by občas pomohla.

pr85
30. aug 2026

@sijana Na to v BA zabudni. Na prenajom čakaju húfy Ukrajincov (a iných cudzincov), ochotných dať 400 (a viac). Ale možno sa nájde nejaký starý neprerobeny byt na okraji BA, kde tých 300 bude OK.

petronelag
30. aug 2026
@sijana

@anonym_17e3d7 hľadajú do 29.rokov v skupinách. 40-rocnu nechcú, čo hľadala . Je dosť veľká introvertka, uzavretá. K staršej panej by sa mi hodila do bytu, ktorej by občas pomohla.

@sijana Tak nech dá inzerát v takom znení, že hľadá podnájom u staršej pani, ktorej aj pomôže, to by niekto uvítal.

anonym_a946a3
30. aug 2026
@pr85

@sijana Na to v BA zabudni. Na prenajom čakaju húfy Ukrajincov (a iných cudzincov), ochotných dať 400 (a viac). Ale možno sa nájde nejaký starý neprerobeny byt na okraji BA, kde tých 300 bude OK.

@pr85 ale keby si netrepal ako najmudrejsi v kazdej jednej diskusii. Uplne bezne sa da zohnat izba aj do 300 alebo trochu nad 300. A vacsina majiteľov nechce Ukrajincov a inych cudzincov, lebo su s tym starosti, cudzinecka policia a tak dalej. Sama tak byvam roky rokuce, mam urcite viac skusenosti ako ty. Nemusis sa nutne montovat do kazdej jednej diskusie.

anonym_a946a3
30. aug 2026
@sijana

@sijana stranka spolubyvanie.sk. Reaguj na inzeraty, kde nie je uvedeny vek, je ich tam takych dost. Alebo nech si tam sama vytvori inzerat, ze hlada, ja som nasla aj tak, ze sa ozvali mne.