icon

Hľadám súkromnú základnú školu v Ružinove

sellycka13
9. dec 2025

Viete prosím poradiť súkromnú základnú školu v Ba Ružinov, kde nezvoní ráno, majú svoju súkromnú budovu, prípadne sú montesorri. Majú spôsoby ako súkromná škola a nie štátna škola. A čo je hlavné choré deti si tam nepustia. Okrem Espritu. Na Walfdorf mi dieťa nevzali, lebo tam nemáme známosti. A napr montesorri Narcisová majiteľka vôbec nekomunikuje som ju x krát kontaktovala a nič takže hľadám či existuje v Ružinove ešte iná súkromná ZŠ. Ďakujem vám veľmi pekne za info 🙂

ajajaj00
9. dec 2025

no so szs v Ba je to velmi tazke🤦🏼‍♀️ presli sme si tym nedavno..

sellycka13
autor
9. dec 2025
@ajajaj00

no so szs v Ba je to velmi tazke🤦🏼‍♀️ presli sme si tym nedavno..

@ajajaj00 napr mám dojem, že niektorí sa len hrajú na súkromné ZŠ a pritom interné pravidlá majú rovnaké ako štátne školy a čo je všade a bude či je to štátna alebo súkromná čistý biznis choré deti vezmú ako na bežiacom páse...

tilly
9. dec 2025

V prievoze je english niečo school, skus Google. Je to celkom veľká škola aj so škôlkou. Všetko v angličtine

ajajaj00
10. dec 2025
@sellycka13

@ajajaj00 napr mám dojem, že niektorí sa len hrajú na súkromné ZŠ a pritom interné pravidlá majú rovnaké ako štátne školy a čo je všade a bude či je to štátna alebo súkromná čistý biznis choré deti vezmú ako na bežiacom páse...

@sellycka13 nasi chodia do Fantastickej

sellycka13
autor
13. dec 2025
@ajajaj00

@sellycka13 nasi chodia do Fantastickej

@ajajaj00 ďakujem Vám krásne za tip

sellycka13
autor
13. dec 2025
@tilly

V prievoze je english niečo school, skus Google. Je to celkom veľká škola aj so škôlkou. Všetko v angličtine

@tilly ďakujem za tip skúsim pozrieť aj tú, len myslím, že tá je 2000e mesačne. Ja tak hľadám do 500e mesačne plus strava

tilly
13. dec 2025
@sellycka13

@tilly ďakujem za tip skúsim pozrieť aj tú, len myslím, že tá je 2000e mesačne. Ja tak hľadám do 500e mesačne plus strava

@sellycka13 netuším ceny, ani ako stoja bežné školy, len viem, že je tam a že je to veľká škola

ajajaj00
13. dec 2025
@sellycka13

@ajajaj00 ďakujem Vám krásne za tip

@sellycka13 je sice pri hrade ale maly kolektiv a vyborny pristup ucitelov