Hľadám účtovníka/účtovníčku so skúsenosťami s online predajom
Dobrý deň,
zakladám si živnosť na predaj oblečenia (Modrý koník, prípadne iné online bazáre) a hľadám spoľahlivého účtovníka/čku, ktorý/á má skúsenosti s jednoduchým účtovníctvom a ideálne aj s online predajom.
Prosím, ozvite sa mi do súkromnej správy.
Budem rada, ak priložíte aj nejaký doklad o kvalifikácii alebo praxi – rada by som sa vyhla ľuďom, ktorí majú len rýchlokurz bez skúseností.
Ďakujem! 🙏
@anonym_autor nechces si tych zopar riadkov, ktore budes musiet vyplnit do nejakeho jednoducheho uctovnictva vyriesit / nastudovat sama? Lebo ta uctovnicka vyjde viac ako zarobis...
Ved v jednoduchom zauctujes co - nakup, predaj a odvody. A este ak si nieco vytiahnes "z pokladne"... na tom sa asi malo co da pokazit, nie?
@anonym_0a4a01 Ja si chcem robiť účtovníctvo sama doma. Len neviem, čo všetko musí byť písané ako výdavok, doprava, elektrina, internet atď. 🙂
@anonym_autor ked si anonym,nikto ti sukromnu spravu neposle.
Normálne si urob tabuľku v počítači, príjmy/výdavky. Výdavok môže byť všetko súvisiace s podnikaním a si k tomu odkladaj bločky a faktúry.
Keď budeš podávať daňové priznanie tak ešte vyplníš tabuľku stav zásob na sklade.
Podnikanie na tento spôsob jedine popri inom príjme, uživiť len s týmto sa neuživíš a ľudia v čase prichádzajúcej krízy budú musieť šetriť.

@anonym_autor nechces si tych zopar riadkov, ktore budes musiet vyplnit do nejakeho jednoducheho uctovnictva vyriesit / nastudovat sama? Lebo ta uctovnicka vyjde viac ako zarobis...
Ved v jednoduchom zauctujes co - nakup, predaj a odvody. A este ak si nieco vytiahnes "z pokladne"... na tom sa asi malo co da pokazit, nie?