icon

Hľadám ušného doktora v Bratislave alebo Šamoríne

mirkaknm
1. okt 2025

Dobry den,
Prosim, hladam dobreho citliveho usneho doktora, chodili sme ku Kulichovi, nepoznate niekoho ako je on?
Naozaj hladam niekoho kto dokaze riesit dutiny, dlhodobe problemy.
Dakujem moc.

katkaazoran
1. okt 2025

My chodíme k MUDr. Daniele Nechojdomovej (Poliklinika na Antolskej v Petržalke)

ninazemna
1. okt 2025

@mirkaknm MUDr. Lorenc na Betliarskej, MUDr. Barkóciová na Mýtnej vo dvore.

anonym_c35737
1. okt 2025

ak foniater tak odborník je v BB - mesárošová
prosím kde odišiel Kulich?

ninazemna
1. okt 2025
@anonym_c35737

ak foniater tak odborník je v BB - mesárošová
prosím kde odišiel Kulich?

@anonym_c35737 Auricula s. r. o., Račianska 24E.

mirkaknm
autor
1. okt 2025
@katkaazoran

@katkaazoran Dakujem za typ. Aka je to prosim doktorka? Aka je ku detom, robi im aj nejake vysetrenia? Kulich napr.detom nikdy nesprtal do usi, nerobil zoadne invazivne zasahy, riesil to inak .

ajajaj00
1. okt 2025

dr Stanik top ORL doktor centrum Kramare

ninazemna
1. okt 2025
@ajajaj00

dr Stanik top ORL doktor centrum Kramare

@ajajaj00 Súhlasím, že MUDr. Roman Staník je top. Ak tam chce s dieťaťom chodiť najbližších 15 rokov, tak už mal 73.

ajsha123
1. okt 2025
@mirkaknm

@katkaazoran Dakujem za typ. Aka je to prosim doktorka? Aka je ku detom, robi im aj nejake vysetrenia? Kulich napr.detom nikdy nesprtal do usi, nerobil zoadne invazivne zasahy, riesil to inak .

@mirkaknm MUDr. Nechojdomova je prednostka kliniky ORL na Antolskej, je fakt odborník a milá k deťom... My sme boli u nej na výbere mandlí... Vyskúšajte tam zavolať, ci Vás zoberú, na vyšetrenie do ambulancie. A ak by boli potrebnejsie hlbšie vyšetrenia, vybavenie má, rieši to ona ..

katkaazoran
2. okt 2025
@mirkaknm

@mirkaknm pani doktorka a aj sestrička sú veľmi milé, pani doktorka je k deťom, ale aj dospelým citlivá. Nám vždy robila vyšetrenie otomikroskopom alebo otoskopom. Ak bolo treba, ušká jemne vyčistila ... ale nič bolestivé.

mirkaknm
autor
24. okt 2025
@katkaazoran

@mirkaknm pani doktorka a aj sestrička sú veľmi milé, pani doktorka je k deťom, ale aj dospelým citlivá. Nám vždy robila vyšetrenie otomikroskopom alebo otoskopom. Ak bolo treba, ušká jemne vyčistila ... ale nič bolestivé.

@katkaazoran A ona berie aj dospelych prosim?

katkaazoran
25. okt 2025
@mirkaknm

@katkaazoran A ona berie aj dospelych prosim?

@mirkaknm áno

mirkaknm
autor
21. feb 2026
@katkaazoran

@katkaazoran A aka je, aky ma pristup? Tam sa da objednat aj na nejaku hodinu? Chodim tam so sebou k inemu dr.a viem aka je to katastrofa, clovek sa tam nacaka hodiny.

mirkaknm
autor
21. feb 2026
@ninazemna

@ajajaj00 Súhlasím, že MUDr. Roman Staník je top. Ak tam chce s dieťaťom chodiť najbližších 15 rokov, tak už mal 73.

@ninazemna Ahoj a mozes mi prosim ta napisat nieco viac o dr.Stanikovi? Pisali ste ze je top, co presne je na nom dobre ? ;)

mirkaknm
autor
21. feb 2026
@katkaazoran

@katkaazoran A nevies ci nas zoberie aj bez vymenneho listka ? Uz sme jeden listok pouzili na centrum kramare a tam sa mi to zrovna nepaci.

mirkaknm
autor
21. feb 2026
@katkaazoran

@katkaazoran Ahoj, mohla by si mi o pani dr.nieco viac napisat? Napr.aka je k detom? Ako sa tam objednat? Caka sa tam dlho ked prides na vysetrenie? Dakujem

ajsha123
21. feb 2026
@mirkaknm

@katkaazoran A nevies ci nas zoberie aj bez vymenneho listka ? Uz sme jeden listok pouzili na centrum kramare a tam sa mi to zrovna nepaci.

@mirkaknm nie, bez výmenného lístka nezoberú nikde. Musíš si ho zohnať znova. K dr. Nechojdomovej sa treba objednať telefonicky. Na nete si vyhľadaj Klinika , Antolská, dr.Nechojdomova... na ich stránke nájdeš číslo, kam treba volať, ak sa chceš prvý krát objednať. Sestrička urobí prvý filter. Buď vás objedná, alebo povie, že len z obvodu... Stretla som sa už s oboma variantmi pri našich deťoch... Treba tam zavolať. A potom prísť na objednaný čas, ale je to na Antolskej, normálne v poliklinike, čakáš na chodbe napriek objednaniu. Čas je len orientačný.. vyčleň si na návštevu hodinu - dve... Doktorka je k deťom milá.

katkaazoran
21. feb 2026
@mirkaknm

@katkaazoran Ahoj, mohla by si mi o pani dr.nieco viac napisat? Napr.aka je k detom? Ako sa tam objednat? Caka sa tam dlho ked prides na vysetrenie? Dakujem

@mirkaknm ako je písané nižšie, bez výmenného lístka vás nezoberú. Je potrebné sa telefonicky objednať 02/ 68 67 2556, dajú vám čas, že máte prísť napr. medzi 9.00 - 11:00 a následne už len čakať, kedy prídete na rad. Mám sa už stalo, že počas ambulancie musela p. doktorka odísť operovať, vrátila sa cca po 2 hod. V ten deň sme čakali na vyšetrenie cca 3 hod. Treba zobrať deťom niečo na jedenie/pitie/hranie. Pani doktorka je veľmi milá, ak vyšetruje menšie deti, vždy im povie čo ide robiť, ukáže prístroj/nástroj s ktorým ide vyšetrenie robiť. A taktiež aj pani sestrička je milá.

mirkaknm
autor
22. feb 2026
@katkaazoran

@mirkaknm ako je písané nižšie, bez výmenného lístka vás nezoberú. Je potrebné sa telefonicky objednať 02/ 68 67 2556, dajú vám čas, že máte prísť napr. medzi 9.00 - 11:00 a následne už len čakať, kedy prídete na rad. Mám sa už stalo, že počas ambulancie musela p. doktorka odísť operovať, vrátila sa cca po 2 hod. V ten deň sme čakali na vyšetrenie cca 3 hod. Treba zobrať deťom niečo na jedenie/pitie/hranie. Pani doktorka je veľmi milá, ak vyšetruje menšie deti, vždy im povie čo ide robiť, ukáže prístroj/nástroj s ktorým ide vyšetrenie robiť. A taktiež aj pani sestrička je milá.

@katkaazoran prosim ta, ona ma ordinacne hodiny len utrok a tusim stvrtok, co ak sa prihodi, ze potrebujeme alebo je dieta chore iny den?

ajajaj00
22. feb 2026
@mirkaknm

@ninazemna Ahoj a mozes mi prosim ta napisat nieco viac o dr.Stanikovi? Pisali ste ze je top, co presne je na nom dobre ? ;)

@mirkaknm pristup doslednost prace,vysvetli co ano co nie pri uskach maly musi chodit na kontrolu kazde 3 mesiace

bosorkabb
22. feb 2026

Ja tiež odporúčam MUDr. Stanik. Dôsledný, milý k deťom, všetko vysvetlí.
A áno treba výmenný lístok.

katkaazoran
23. feb 2026
@mirkaknm

@katkaazoran prosim ta, ona ma ordinacne hodiny len utrok a tusim stvrtok, co ak sa prihodi, ze potrebujeme alebo je dieta chore iny den?

@mirkaknm ak je dieťa choré v iný deň a je to akútne je potrebné navštíviť pohotovosť, ak to nie je akútne idete k pediatrovi a následne kontaktujete ORL