icon

Hľadáme kamarátov na rybačku aj s deťmi

pati6396
24. jún 2012

Môj muž je zanietený rybár, no a keď chceme byť s ním, tak chodíme na ryby aj ja so 4roč.synom. Hľadáme nejakú priateľskú rodinku, kt. by tiež uvítala spoločnosť. Deti by sa prehrali, tatkovia si zachytali a my maminy pokecali :O) Chodievame i stanovať. Sme z Dúbravky. Ja mám 34r., muž 32 a syn 4roky. Ešte máme 16roč.puberťáčku, no tá už na ryby s nami nechodí. Ďakujem za odpovede, verím, že sa nájde niekto s dobrým srdcom.

pati6396
autor
26. jún 2012

@katren ďakujem, si zlatá, skúsim

familia4
31. júl 2012

@pati6396
Ahoj,my by sme mali záujem o zoznámenie.Máme dve deti,a tiež vela času trávime v prírode.Ak máte záujem pošlite nám na seba nejaký kontakt.Náš mail familia4@zoznam.sk

miriamkac
31. júl 2012

@pati6396
@familia4
aj my sme rybári.....ja nie....ja som s dcérou len do počtu...ale muž s chlapcami (5rokov)....ti rybačkujú o život... 😉 😉 😉

familia4
31. júl 2012

@miriamkac
No my ani velmi nerybárčime,skor pri tej vode grilujeme,alebo opekáme,či stanujeme. 🙂

pati6396
autor
31. júl 2012

@familia4 ahoj, môj email je patricia.kosecova@gmail.com, teším sa.

pati6396
autor
31. júl 2012

@miriamkac ahoj, môj email je patricia.kosecova@gmail.com, teším sa.

dooscoby
22. aug 2012

@pati6396 Ahoj.V ktorej casti Dubravky byvas,mozme dakedy zbehnut s detickami na ihrisko.

tinaba
5. okt 2012

ahojte my sme z Ružinova a muža mám tiež velkého rybára tiež chodíme stanovat grilovačka spojená z rybačkou mám dcéru má teraz 8 rokov tiež má rybársky ale chytanie ju moc nebaví. Manžel je aj teraz na rybách aj dovolenku sme mali rybačkovú ale nie pod stanom ja možem íst pod stan maximálne jednu noc mám problémy s nočným dýchaním tiež hladáme niaku rodinu ktorá chodí na ryby deti by sa zahrali muži zachytali boli by spokojný a ženy pokecali. Muž vždy frfle ked musí íst sám na ryby, ale nás nie vždy baví ist s ním.

pati6396
autor
23. nov 2012

Ahoj tinaba, prepáč, že sa ozývam tak neskoro. Chodievate aj teraz keď je chladnejšie na ryby? My teraz s mužom nechodíme, mne je stále zima, tak chodí sám. Mňa to tam nebaví pozerať sa naňho a mrznúť 😉 Ale na jar sa zasa pridám. Máte aj iné dieťatko, či len dcérku? Pá

tinaba
23. jan 2013

nie ked je zima nechodím ani ja až ked sa oteplí muž už teraz plánuje ked sa oteplí kam všade pojde a najskor skončíme aj cez letné prázdniny na dovolenke ktorá je zameraná na rybačku pred dvoma rokmi sme boli na liptovskej mare minulý rok na teplom vrchu uvidíme kde skončíme toto leto. Máme len jednu dcérku

slunce3
12. feb 2013

halo, halooo tu som 🙂 pridávam sa 🙂

slunce3
12. feb 2013
tinaba
12. feb 2013

Waw to je ryby kam chodíte na ryby ? My sme predtým bývali vo Vrakuni teraz bývame v Ružinove . Manžel si dal tento rok aj záhorácky rybársky, že sú tam dobré miesta na rybačku.

nadherna
12. feb 2013

Ahoj ahoj aj my sme rybary aj stanujeme radi chodime po celom slovensku

pati6396
autor
13. feb 2013

No dievčence, pribúda nás, už môže začať sezóna 🙂

pati6396
autor
13. feb 2013

@slunce3 ahoj, ty máš rybársky lístok? Ja nie, ja som len divák 🙂

slunce3
14. feb 2013

@pati6396 ahoj. Hej mam uz 4. Rok 😉 je to pecka. V sobotu ideme do ruzinova na Caro Show. Nechystate.sa? Baby maju vstup zadara. Dali by sme rande 😉 a pivko. (kofolu)

pati6396
autor
14. feb 2013

My sme tento víkend odcestovaní. A to je aká akcia a ako často to býva?

pati6396
autor
28. jún 2013

Ahojte, plánujete na leto nejakú stanovačku s rybačkou? Radi sa pridáme.