icon

Hľadáme skúseného ortopéda na operáciu achilloviek v Bratislave

ayanamirei
29. sep 2025

Ahojte, prosim viete mi odporucit dobreho ortopeda u ktoreho mate skusenost aj s operaciou pripadne inou liecbou ? Syn (13) ma skratene achillovky a zial ani cvicenim mu to nechce povolit, zvazujeme teda dalsie moznosti a aj operaciu. Nasa ortopedicka je hrozna a potrebujem niekoho kompetentneho. Dakujem predom 🌷

anonym_bbb528
Autor odpoveď zmazal
anonym_bbb528
29. sep 2025

Kontaktovala by som MUDr. Rendeka - poliklinika Šustekova alebo NÚDCH. Osobné skúsenosti s ním nemám, ale čítala som naňho veľa chvál. On operuje skrátené achilovky pri vrodených deformitách chodidla, ale tak podľa mňa bude vedieť pomôcť aj pri staršom dieťati.

ayanamirei
autor
29. sep 2025
@anonym_bbb528

Kontaktovala by som MUDr. Rendeka - poliklinika Šustekova alebo NÚDCH. Osobné skúsenosti s ním nemám, ale čítala som naňho veľa chvál. On operuje skrátené achilovky pri vrodených deformitách chodidla, ale tak podľa mňa bude vedieť pomôcť aj pri staršom dieťati.

@anonym_bbb528 dakujem moc za spravu, skusila som mu napisal 🌷

anonym_80f24a
29. sep 2025

@ayanamirei zvazte botoxove inekcie (sinalgis na MIleticke)... ak uz nie je neskoro... Na operaciu idealne prof Kokavec, ak by to bol ochotny spravit... je tam velke riziko, ze ked zareze privelmi, tak sa to privelmi uvolni a je pruser vacsi ako skratene achilovky...

anonym_bbb528
29. sep 2025
@anonym_80f24a

@ayanamirei zvazte botoxove inekcie (sinalgis na MIleticke)... ak uz nie je neskoro... Na operaciu idealne prof Kokavec, ak by to bol ochotny spravit... je tam velke riziko, ze ked zareze privelmi, tak sa to privelmi uvolni a je pruser vacsi ako skratene achilovky...

@anonym_80f24a ja práveže prof. Kokavca neodporúčam, synovi achilovku zoperoval pred rokmi zle, museli sme preto ísť do Viedne. Teraz je na Kramároch MUDr. Rendek, k nemu chodia rodičia s deťmi s vrodenými deformitami nôh a chvália si aj jeho prístup, aj komunikáciu, aj výsledok po operácii.

anonym_80f24a
29. sep 2025
@anonym_bbb528

@anonym_80f24a ja práveže prof. Kokavca neodporúčam, synovi achilovku zoperoval pred rokmi zle, museli sme preto ísť do Viedne. Teraz je na Kramároch MUDr. Rendek, k nemu chodia rodičia s deťmi s vrodenými deformitami nôh a chvália si aj jeho prístup, aj komunikáciu, aj výsledok po operácii.

@anonym_bbb528 tak zatial je to 1:1... u nas to bol maly zazrak, ked zacal chodit par tyzdnov po operacii (navzdory nazorom inych ortopedov)... Ale tym nerozporujem, ze mohol pokazit inu operaciu...

zuzike123
29. sep 2025

Zvazovali/absolvovali ste uz botox alebo ulzibat? Do klasickej operacie by som sla az ako posledna moznost.

ayanamirei
autor
9. okt 2025
@anonym_80f24a

@zuzike123
@anonym_80f24a botox sme dostali odporucany do jednej nohy, do druhej uz nepomoze - ta sa musi operovat. Samozrejme mam pred operaciou respekt, ale tak verim,ze vedia doktori co robia

anonym_80f24a
9. okt 2025
@ayanamirei

@zuzike123
@anonym_80f24a botox sme dostali odporucany do jednej nohy, do druhej uz nepomoze - ta sa musi operovat. Samozrejme mam pred operaciou respekt, ale tak verim,ze vedia doktori co robia

@ayanamirei "ale tak verim,ze vedia doktori co robia"... ale tak hej, no... niektori vedia...
Ano, botox je skor prostriedok, ako sa potencialne vyhnut operacii v buducnosti (pomaha uvolnovat spazmu a zabranovat deformaciam... okrem toho uvolnuje kratkodobo)...
Drzim mocne palce

zuzike123
9. okt 2025
@ayanamirei

@zuzike123

@ayanamirei Hlavne sa porad na viacerych pracoviskach, idealne aj v zahranici. Nie je to nic prijemne, sadra, ihned rehabky a po 2r mozno ten isty stav naspat. A nespoliehaj sa na to, ze doktor vie co robi. Veruze nie kazdy vie. Keby som sa spoliehala na doktora na svk, uz by mala dcera operovanu hlavu, hoci to vobec nepotrebovala.

ayanamirei
autor
10. okt 2025
@zuzike123

@ayanamirei Hlavne sa porad na viacerych pracoviskach, idealne aj v zahranici. Nie je to nic prijemne, sadra, ihned rehabky a po 2r mozno ten isty stav naspat. A nespoliehaj sa na to, ze doktor vie co robi. Veruze nie kazdy vie. Keby som sa spoliehala na doktora na svk, uz by mala dcera operovanu hlavu, hoci to vobec nepotrebovala.

@zuzike123 vela som googlila a dr.Rendek spolupracuje aj dr. z Viedne a dr. z Brna a operuju nozicky aj malym babatkam. A ano, operacia a sadra nie je nic prijemne, ale synovi ta skratena slacha znacne kazi zivot, nemozme ist na turistiku, po kratkej prechadzke ho to boli, nemoze lyzovat/korculovat & spol. lebo proste tu nohu nezapne. Cvici intenzivne vyse roka, mame kupenu magnetoterapiu, ma ortezu a absolvovali sme aj kinesiologa,ktory sam povedal,ze by to dal zoperovat. Viac urobit konzervativne nevieme 🤷🏼‍♀️

ayanamirei
autor
10. okt 2025
@anonym_80f24a

@ayanamirei "ale tak verim,ze vedia doktori co robia"... ale tak hej, no... niektori vedia...
Ano, botox je skor prostriedok, ako sa potencialne vyhnut operacii v buducnosti (pomaha uvolnovat spazmu a zabranovat deformaciam... okrem toho uvolnuje kratkodobo)...
Drzim mocne palce

@anonym_80f24a moc dakujem 🍀 A vy to mate zoperovane? Aky bol progres liecby?

anonym_80f24a
10. okt 2025
@ayanamirei

@anonym_80f24a moc dakujem 🍀 A vy to mate zoperovane? Aky bol progres liecby?

@ayanamirei zoperovane a po 2 tyzdnoch isli dole sadry... po dalsich 2 zacal chodit...