Hľadáme stredoškolský internát v Bratislave na víkendy
Ahojte, dcéra má od septembra nastúpiť na nový internát, no snažíme sa nájsť nejaký, na ktorom by sa dalo ostávať aj cez vikendy a bol by do 20 minút od Obchodnej..
Viem, že toto je veľmi špecifické, no žiadne internáty neponúkajú ubytovanie aj cez víkendy a sú vlastne nonstop zatvorené, ak dieťa nemá školu musí ostať v meste a tak, chceli by sme nejaký, ktorý na nezatvára o 9 a neotvára o 15
Vzdialenosť môže byť kľudne aj väčšia, ďakujem za každého kto sa ozve
@pribinak ten sa od septembra zatvára, preto hľadáme iný, ale zistili sme že taký štandard sa hľadá ťažko:D
Vlčie hrdlo v Slovnafte . Síce nebude asi 20 minút od centra , ale býval tam môj býval tam môj spolužiak ešte keď sme boli na strednej a bol veľmi spokojný . Ale netuším ako to teraz je , či fungujú aj cez víkend , ale on s nami chodil v sobotu večer von a v noci išiel na internát .
toto co Ti tu pisu su okrajove časti a urcite nie 20min od Obchodnej🤦🏽
za mna take su len dva (moznoze tri), do 20 min, len si zisti, ci su otvorene aj cez vikend
Vranovska ulica v Petržalke (autobusom priamo sa dostanes za 15 min), druhy je na Trnavskom myte (priamo nad krizovatkou, ten bol opraveny, elektrickou 5-6 zastavok)

No tak ja neviem,ako teraz,ale za mojich stredoškolských internatnych čias bolo úplne normálne,že niektorí ostávali na intraku aj cez víkendy a nemuseli sme byť v meste,kým internát otvoria.Kazdy prišiel a odišiel kedy potreboval