icon

Hľadáte parťáčku na cvičenie v Ružinove?

anonymes
28. mar 2026

Ahoj, mám 23 rokov a hľadám si parťáčku na cvičenie. Som mama jedného synčeka, takže môj čas je trochu obmedzený, ale veľmi rada by som začala pravidelne cvičiť a zároveň spoznala niekoho fajn. 😊

Hľadám niekoho, kto má podobnú motiváciu – podporiť sa navzájom, zacvičiť si, zlepšiť kondíciu a možno si aj pokecať.

eli3k
28. mar 2026

@anonymes co cvicis? Kolko ma maly rokov?

anonymes
autor
28. mar 2026
@eli3k

@anonymes co cvicis? Kolko ma maly rokov?

@eli3k ešte necvicim 😅🤣 chcem začať. O mesiac ma 1. Rok

eli3k
28. mar 2026
@anonymes

@eli3k ešte necvicim 😅🤣 chcem začať. O mesiac ma 1. Rok

@anonymes a v ktorej casti byvas?

kristin18
28. mar 2026

@anonymes príď na Tomášikovu 30, každý pondelok a štvrtok medzi 18.15 a 19.15. Veľmi komorné, príjemné a je tam max. 3-4 ľudí.

kristin18
28. mar 2026
anonymes
autor
28. mar 2026
@kristin18

@anonymes príď na Tomášikovu 30, každý pondelok a štvrtok medzi 18.15 a 19.15. Veľmi komorné, príjemné a je tam max. 3-4 ľudí.

@kristin18 ďakujem. Škoda, ze tak neskoro. Vtedy akurát pripravujem syna na spanie. A potom sa ešte budí stále na prso😅🤣

kristin18
28. mar 2026
@anonymes

@kristin18 ďakujem. Škoda, ze tak neskoro. Vtedy akurát pripravujem syna na spanie. A potom sa ešte budí stále na prso😅🤣

@anonymes tak to chápem, nevadí. Keď bude malý väčší. Oni síce v tej škole majú aj iné skupiny, ale neviem v akých časoch. Keďtak sa skús spýtať ( 0917223483).

lenkit
28. mar 2026

@anonymes neviem aký je tvoj rozpočet, ale FormFactory aj Golem majú aj skupinové cvičenia vrámci permanentky.
Chceš cvičiť silovo? Behať? Skupinovky?
Aký čas Ti najviac vyhovuje? 🙂

klaudia9klaudia
29. mar 2026

Mozno trochu od veci ale neviete o nejakom cviceni kde by sa dali zobrat deti so sebou? 🤔 Tieto male co este nechodia do skolky. Resp. cvicenie s detmi nie je v ba?