icon

Hľadáte pomoc pri týraní partnerom z Bratislavy?

keram7
7. dec 2023

Nebuď v Tom sama a napíš.

Strana
z2
dadka1997
7. dec 2023

@keram7 si fakt myslíš, ze niekto ti tu bude písať svoje trable novovytvorenému profilu ? Čo si psychológ ?

petronelag
7. dec 2023

@dadka1997 Takéto oznamy nevyzerajú dôveryhodne, skôr naopak pochybne.

alickapusinka
7. dec 2023

TO je asi chlap a hľadá si ženu ktorá je týraná mužom a je z BA. Ja som pochopila že ON si niekoho hľadá nejakú ženu z BA týranú mužom. A ON by jej chcel pomôcť.

avonladyba
7. dec 2023

@alickapusinka alebo pomôcť sám sebe, to skôr.

alickapusinka
7. dec 2023

@avonladyba alebo aj to máš pravdu ťažko s toho vyjsť.

keram7
autor
Autor odpoveď zmazal
keram7
autor
7. dec 2023

@avonladyba Sám sebe? Vieš mne sa nepáči keď chlap mláti ženu a psychicky ju týra. A prečo by som takej žene nemal pomôcť?

keram7
autor
7. dec 2023

@alickapusinka Vieš blúdim Bratislavou , a tak že čo ak je tam niekde žena ktorá potrebuje pomoc. A tak človek musí robiť dobre skutky a tak ma napadlo dať to sem do fóra.

keram7
autor
7. dec 2023

@dadka1997 Nie som psychológ ale keď môžem tak pomôžem. Aké požičaj také vráť je moje heslo.

zuzanka.zuzu
7. dec 2023

@keram7 a ako jej chceš pomôcť? poskytneš ubytovanie výmenou za sex?

prasiatko30
7. dec 2023

Dobre pochybny sposob ako hladat znamosti. Dalsi manipulant na obzore - zena by spadla z kaluze do blata

klip0
7. dec 2023

Alebo je to chlap ktorý doma týra ženu a chce zistiť či to ona niekomu povie a či by sa takto zdôverila

keram7
autor
7. dec 2023

@zuzanka.zuzu Vieš čo choď radšej spat. Ja tu žiaden sex nehľadám.

keram7
autor
7. dec 2023

@klip0
@klip0 fíha dobre myšlienkové pochody máš

keram7
autor
7. dec 2023

@prasiatko30 Ale aspoň vidno ako reagujete každá si nájde niečo.

zuzanka.zuzu
7. dec 2023

@keram7 "každá sa nájde niečo" áno všetky ženy sú zlé, ble... ty si pritom dobrý chlapec, chceš pomôcť a ženy si to nevážia.

ty si dobre mimo, snáď sa žiadna v núdzi neulakomí, pri prechádzke vonku ti zahučalo v gatiach že nikoho cez sviatky nemáš, tak chceš "pomôcť" no len čo sviatky skončia, tak tá chudinka by bola ešte vo väčších problémoch než teraz 🙈 realizovať sa dá hocikde, určite nie na koňovi, toto skôr vyzerá zúfalo a úchylne, než samaritánsky

keram7
autor
7. dec 2023

@zuzanka.zuzu No ty musíš byť v reálnom živote vyšetrovateľ. A nesúď knihu podľa obalu 😉

keram7
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanka.zuzu
7. dec 2023

jaký obal? máš dnes založený nick a hrablo ti zo sviatkov a samoty, to je celé

prasiatko30
7. dec 2023

@keram7 prosim ta hladanie zranitelnrj a zranenej zeny cielene nie je normalne. Taketo zeny potrebuju uplne iny druh pomoci ako rytiera na bielom koni, ktory sa chce vyznamenat a vyuzit situaciu.

beata_k
7. dec 2023

@keram7 A chces mu dat po papuli, ci ako jej chces pomoct?

keram7
autor
7. dec 2023

@prasiatko30 ale prečo ten nick prasiatko?

keram7
autor
Autor odpoveď zmazal
keram7
autor
7. dec 2023

@beata_k No treba ho zastrašiť.

keram7
autor
7. dec 2023

@zuzanka.zuzu ale máš pravdu človek v meste nemá byť sám

beata_k
7. dec 2023

@keram7 A ked mu das po papuli, tak co myslis, ze urobi doma? Na kom si vybije zlost? Zeby na zene?

prasiatko30
7. dec 2023

@keram7 nie som tyrana cize nie som tvoj target

avonladyba
8. dec 2023

@keram7 áno sám sebe. Pravdepodobne "máš" len na utýranú ženu, myslíš si, že taká sa na Teba skôr ulakomí. Tak to na mňa pôsobí.

jennky13
8. dec 2023

@keram7 ak chces pomoct tyranej zene, zenam, tak skus podporit organizacie, alebo domy, kde sa mozu ubytovat, ale sa zamestnaj ako dobrovolnik....moznosti mas vela a vtedy aj realne pomoct chces. Tento tvoj vykrik do tmy mne pripada ako ked chces svetu ukazat aky si ty skvely a pripraveny pomoct, ale tam aj koncis.

keram7
autor
8. dec 2023

@beata_k Bude tak po zastrašení mimo , že už to viac nedokáže

Strana
z2