Hlučné práce na ceste pred hlavnou stanicou

anonymka5555
15. júl 2023

Ahojte, tí čo bývate blízko pri hlavnej železničnej stanici, dá sa niekde sťažovať na ten nenormálny hluk, ktorí robia robotníci pri oprave cesty po polnoci? Tie najhlučnejšie práce robia po polnoci a celú noc. Včera po polnoci rozbíjali cestu, dnes pre istotu po polnoci cirkulárkou nieco režú.

Ďakujem

liz_lemon
16. júl 2023

no, kde by sa asi tak dalo stazovat? zeby na policii?

msnesquik
16. júl 2023

@anonymka5555 po polnoci? To niekto v noci pracuje? Sialene, na policiu volat, po 22 tam nemaju co robit

lucka_ke
16. júl 2023

za stavbu je zodpovedný stavbyvedúci, jeho meno by malo byť uvedené niekde na výveske stavby, jeho by som kontaktovala

zuzanaete
16. júl 2023

Mozes volat policiu. Ale je mozne, ze maju povolenie robit aj v noci. Len je otazka, ze na ktore prace. Kedze je to velmi vytazena cesta, tak chcu mozno skratit cas opravy. Ak maju povolenie, tak je to nefer voci ludom, co tam byvaju.

melanta
16. júl 2023

Je vysoko pravdepodobné, že majú povolenie na prácu v noci z dôvodu denných horúčav. Ale keď zavoláš políciu, budú určite vedieť.

jaaty
16. júl 2023

@anonymka5555 Chápem, že je to nepríjemné, ale radšej pretrpieť 3-4 noci hluku ako mať 2 mesiace rozbitú cestu. V týchto teplotách cez deň robiť nemôžu, to isto pochopíš, takže jediná šanca je v noci. V zahraničí sa cesty bežne opravujú v noci predovšetkým kvôli minimalizácii dopravných obmedzení.

zoeeoz
17. júl 2023

Policia

kivivi
17. júl 2023

@anonymka5555 mozes zavolat v noci mestsku policiu, ale nepomozes si. Policajti pridu, ale dostanu do ruk papiere, ze maju na to povolenie a nic nezmozu. Toto sa navyse asi tvari aj ako verejny zaujem. Ale vedla nas stavali bytovku, nijako to neobmedzovalo dopravu ani nic a kazdy jeden vikend cele noci robili hluk. Mali povolenie, takze policajti sice prisli, ale nemohli nic spravit. A netrvalo to 3-4 noci, ale niekolko mesiacov kazdy vikend.

luliu
17. júl 2023

Z vlastnej skúsenosti, takéto prerábky, stavby ak robia v noci majú na to povolenie, takže ani polícia nepomôže. Sú úkony, ktoré sa nedajú robiť na slnku. Tak mi bolo povedané .....