Interné predoperačné vyšetrenie pred sekciou v Bratislave
Ahojte, potrebovala by som poradiť kam ste išli na interné predoperačné vyšetrenie kvôli sekcii v Bratislave a koľko ste platili. Žiaľ to môj obvodný nerobí a teda vyrozumeli som že sú ostatný asi len súkromný? Ďakujem
@diana9201 to musis ist k internistke, nie k obvodnemu... obvodny nech ti vypise papier... poslednym krokom, ale to uz by malo byt v ramci nemocnice je odobrenie vysledkkov anesteziologom ... nepytala si sa v nemocnici kam ides rodit?
@diana9201 Obvodný nerobí také vyšetrenie. Mal vás poslať k internistovi. Ja som bola raz na tehelnej poliklinike/tam som mala aj obvodnú. Druhýkrát na cukrovej, na tej istej ulici mam lekárku len som prebehla cestu. Ani raz som nič neplatila.
Obvodný lekár dá žiadanku na interné (ako pred akoukoľvek inou operáciou) a môj zvykne aj odporučiť kde sa objednať. Podľa mňa v každej nemocnici či poliklinike je interná ambulancia, určite nie len súkromná.
@diana9201 to musis ist k internistke, nie k obvodnemu... obvodny nech ti vypise papier... poslednym krokom, ale to uz by malo byt v ramci nemocnice je odobrenie vysledkkov anesteziologom ... nepytala si sa v nemocnici kam ides rodit?
@krasneleto Nemusi ist k internistovi, ani nahodou. Predoperacne vysetrenia robia obvodni lekari, aj ja som obvodny lekar a robim to kazdy den... Ak je vsak obvodny lekar neschopny alebo lenivy, vysetrenie moze aj neurobit...
Obvodný lekár dá žiadanku na interné (ako pred akoukoľvek inou operáciou) a môj zvykne aj odporučiť kde sa objednať. Podľa mňa v každej nemocnici či poliklinike je interná ambulancia, určite nie len súkromná.
@soonmomtobe
@krasneleto
@renka30 robia to aj obvodaci.
@renka30 Ak uz je obvodny lekar neschopny alebo lenivy..., nema on davat vymenny listok k internistovi. ale ma ho dat ten, kto vysetrenie ziada, a to je operater, lebo ten chce mat predoperacne vysetrenie...
@krasneleto Nemusi ist k internistovi, ani nahodou. Predoperacne vysetrenia robia obvodni lekari, aj ja som obvodny lekar a robim to kazdy den... Ak je vsak obvodny lekar neschopny alebo lenivy, vysetrenie moze aj neurobit...
@janickadr u nas je to tak, ako som pisala... a nie je to o tom, ci je lekar obvodny neschopny alebo schopny, ale pri pocte pacientov, to proste nerobia... u nas taketo vysetrenia spada pod dvoch internistov.
@janickadr u nas je to tak, ako som pisala... a nie je to o tom, ci je lekar obvodny neschopny alebo schopny, ale pri pocte pacientov, to proste nerobia... u nas taketo vysetrenia spada pod dvoch internistov.
@krasneleto rovnako...ja som mala dve obvodné doteraz ani jedna nemala EKG. Vždy k internistovi som išla.
@soonmomtobe
@krasneleto
@renka30 robia to aj obvodaci.
@anonym_0a9552 moze byt ale evidentne nie vsetci, moj tiez nie, nema napr. ani EKG...
@anonym_0a9552 moze byt ale evidentne nie vsetci, moj tiez nie, nema napr. ani EKG...
@renka30 hej, nie kazdy to robi.
@janickadr mňa moja obvodná úplne odmietla. Odmietla ma aj očkovať. Mam veľmi neochotní a divnú lekárku
@krasneleto jasne že pýtala. Najbližší termín majú o mesiac. Môj gyn mi totizto dal ziadanku a povedal že o týždeň si ma tam nechajú tak to mam vybaviť do týždňa ale že ak sa nepodarí tak spravia počas hospitalizácie
@diana9201 Obvodný nerobí také vyšetrenie. Mal vás poslať k internistovi. Ja som bola raz na tehelnej poliklinike/tam som mala aj obvodnú. Druhýkrát na cukrovej, na tej istej ulici mam lekárku len som prebehla cestu. Ani raz som nič neplatila.
@soonmomtobe povedal buď v nemocnici alebo u obvodného. V nemocnici majú termín až o mesiac ale ja to musím vybaviť do týždňa :D

@diana9201
Moj problem bol ze pondelok zavolali z nemocnice ze maju termin na stvrtok ale pochybuju ze by som to vybavil tak rychlo , obtelefonovala som pol Braislavy ale nakoniec stalo to 60€ v Petrzalke blizko Billa..