Interrupcia v Bratislave
Ahojte, mešká mi to 2 dni (celkom bežná vec u mňa), dnes idem kúpiť test, ale ešte to nemusí znamenať, že som tehotná. Dieťa nechcem.
Chcem sa spýtať žien, čo na tomto boli, koľko platili a kde si to dali robiť. A ci si naozaj vo všetkých štátnych zariadeniach akože uplatňujú "výhradu vo svedomi" alebo poznáte meno doktora, ktorý to vykoná (stačí do súkromnej správy). Nemusí to byť v BA, pokojne by som aj nasadla na vlak a išla niekam, kde by mi to vykonali, ak by som zistila, že som.
Vďaka za informácie.
PS: moralizovania od mamičiek na plný úväzok ma nezaujímajú, aj tak kebyže to tak je, spravím si po svojom.
v prvom rade musíš navštíviť svojho gynekológa aby ti vypísal papiere a on ti povie kde interupciu vykonávajú, väčšinou sa cena pohybuje okolo 300€, na klinike to môže byť samozrejme aj viac..
Vo väčšine bratislavských nemocníc potraty robia, že ak tam má nejaký doktor výhradu, ostatní robia. Netreba hľadať konkrétneho doktora. Cena je okolo 300€. Každopádne ale ti veľmi odporúčam pokecať s niekým z alexisporadna.sk. Sú tam skvelé ženy, nebudú moralizovať, ale pre slobodné rozhodnutie podľa mňa treba mať komplexné informácie a podporu. Mne osobne veľmi pomohli, keď nám zomrela dcéra. Drž sa 🙂
Na strecianskej v Petrzalke ...pozri net, najdes urcite info, velmi diskretne to tam je, nebude ta nikto sudit ani nic podobne ...drzim palce

Ved si to vyhladaj na stranke nemocnice, byva tam cennik aj ostatne informacie. Moralizovat ta urcite nebudu.