IP gymnázium Kremnická
Ahojte. Je tu niekto kto robil skusky do tretieho rocnika? Dakujem.
Ahojte. Ja som sa akurát pred týždňom prihlásila na externe štúdium keďže žijem v zahraničí. Ide niekto z vás od septembra do 3 ročníka obchodnej akadémie?
@maturant2025 ukončila som 3 rocnik a ako matka dvoch deti hovorím že je to dosť náročné čo je aj pravda neviem prečo by som klamala stačí pozrieť recenzie absolventov tejto školy 🙂
Ja som tam minulý rok v septembri maturovala a pohoda, ale zas nemyslím si že je to jednoduché pre ľudí čo sú už dajme tomu 10rokov zo školy
@amygirl1 Ahoj, prosim ta, maturity su standardne v septembri? ako je to potom s nastupom na VS
@amygirl1 Ahoj, prosim ta, maturity su standardne v septembri? ako je to potom s nastupom na VS
@katushik21 maturity sú normálne v máji/júni. September sú asi náhradné alebo opravné

Ahojte môzem sa na vás pytat ohladom kremnickeho gymnázia . Tento rok som zacal studovanie na gym cez formou e- learning v 3 triede . Ze napriklad ake su nárocné polrocné skúsky ? Kto má uz s tym skúsenosti da sa to zvládnút vedla zamestnania a ze pred 20 rokmy som skoncil skolu.