icon

Je parkovanie v neoznačených zónach Bratislavy legálne?

16. máj 2025

Dobrý deň ak v meste v Bratislave nie je parkovisko označené že sa kupuje lístok na auto je pravda že tam môžem stať ? Týka sa to parkoviska ktoré som našla “Omylom” a všade sú tie značky že sa kupuje lístok z mobilu a na tomto je len tabuľa označené P. Zmestí sa tam cca 15 aút je to odbočka z hlavnej cesty smer na dopravné múzeum je to za klub majestik music klub.

tilly
16. máj 2025

Apka ti ukáže, či sa tam platí. Ak nie, tak je to súkromné parkovisko alebo zóna, ktorá nespadá pod paas

gab1sol
16. máj 2025

Myslíš to parkovisko na Šancovej? To je myslím súkromné parkovisko a platí sa tam.

melanta
16. máj 2025

To je parkovisko Šancová, to je súkromný pozemok a súkromné parkovisko. Určite je tam tabuľa, len bude niekde dole.

deedol
16. máj 2025

konkretne tam je to ako pisu baby, ale inak teda to, co este nie je zaradene v paas, tak tam mozes stat. (este petrzalka ma svoje speci modre ciary, tam je to trocha inak, pokial viem). potrebujes stat niekde pri hlavnej stanici?

done
16. máj 2025

Tu sú recenzie na to parkovisko

Tvári sa to ako strážené parkovisko,ale Je to len súkromná plocha,s ktorej si niekto vyberá pekné peniaze.Aj pri príchde aj pri odchode som musel pána ,za ktorého by sa nehambili ani kolotočári hladať v tej unimobunke a skoro sa mu prosiť,aby som mohol zaplaťiť.CELÈ ZLÉ.ZA 3 € na hodinu si zaplatím,kdekoľvek inde.

Včera som mala veľmi nepríjemnú skúsenosť s pánom na parkovisku. Zaparkovala som s tým, že tam budem stáť dve hodiny. Pán mi povedal, že to bude stáť 10eur. Pozerám na cenník, kde je uvedené 3eur/hod a jeho výpočet sa mi nezdá..Pánko hneď vyhrkne, že dnes je koncert a preto platím 10eur. Snažila som sa mu vysvetliť, že ja na koncert nejdem a on že teda si môžem zaparkovať inde a vyhnal ma odtiaľ. Hneď za rohom som zaparkovala za 2eur/hod v rámci PAAS. Celé zle.

Uplne cele zle, treba sa tomu oblukom vyhnut, arogantny vecne naslopany vyberca parkovneho, nic nestrazi iba vybera , divim sa mestkej casti ze s takymto parkoviskom si nevie rady....

melanta
16. máj 2025
@done

Tu sú recenzie na to parkovisko

Tvári sa to ako strážené parkovisko,ale Je to len súkromná plocha,s ktorej si niekto vyberá pekné peniaze.Aj pri príchde aj pri odchode som musel pána ,za ktorého by sa nehambili ani kolotočári hladať v tej unimobunke a skoro sa mu prosiť,aby som mohol zaplaťiť.CELÈ ZLÉ.ZA 3 € na hodinu si zaplatím,kdekoľvek inde.

Včera som mala veľmi nepríjemnú skúsenosť s pánom na parkovisku. Zaparkovala som s tým, že tam budem stáť dve hodiny. Pán mi povedal, že to bude stáť 10eur. Pozerám na cenník, kde je uvedené 3eur/hod a jeho výpočet sa mi nezdá..Pánko hneď vyhrkne, že dnes je koncert a preto platím 10eur. Snažila som sa mu vysvetliť, že ja na koncert nejdem a on že teda si môžem zaparkovať inde a vyhnal ma odtiaľ. Hneď za rohom som zaparkovala za 2eur/hod v rámci PAAS. Celé zle.

Uplne cele zle, treba sa tomu oblukom vyhnut, arogantny vecne naslopany vyberca parkovneho, nic nestrazi iba vybera , divim sa mestkej casti ze s takymto parkoviskom si nevie rady....

@done toto je už roky, že niekto, kto nevyzerá ani trochu seriózne, je zalezený v tej chajde, až má človek strach z toho. Žiaľ, centrum mesta, frekventovaná ulica, vždy sa nájde niekto, kto im dá zarobiť, hoci aj nevedomosťou.

done
16. máj 2025
@melanta

@done toto je už roky, že niekto, kto nevyzerá ani trochu seriózne, je zalezený v tej chajde, až má človek strach z toho. Žiaľ, centrum mesta, frekventovaná ulica, vždy sa nájde niekto, kto im dá zarobiť, hoci aj nevedomosťou.

@melanta presne tak, lepšie sa tomu parkovisku vyhnúť.

zic
16. máj 2025

Tak len som googlil, ale tvari sa to ako platene parkovisko, nie strazene (rozdiel je "vsade vo svete"... vacsinou su platene parkoviska a negarantuju vam za vykradnutie auta ani nic podobne ako pri strazenom parkovisku (co je nadstavba k platenemu)...
Cennik maju vycapeny na tej tabuli podla vsetkeho, tym by som sa riadil... ziaden "koncert" ani nic... urcite na to existuje nejaky predpis (SOI)...