Kaderník na trase Bratislava, Trnava, Nitra
Ahojte, prosím poraďte mi dobre kaderníctvo/kaderníka/kadernicku v Bratislave, Trnave, Nitre alebo niekde medzi tým, som ochotná cestovať 🙂 Môj prestal robiť a už som niekoľko skúsila na základe recenzií z netu a sklamaná som :/ Podmienka je aby robil aj cez víkend, keďže sa pri malej cez týždeň nikam nedostanem… A hlavne aby vedel(a) čo robi, lebo som bola v známych aj neznámych kadernictvach a bola som zaskočená chýbajúcimi základnými vecami ako napr: tepelná ochrana pred fenovanim žiadna, nechali mi zaschnúť farbu na tvári a potom som mala 3 dni flakatu tvar čo to nešlo dole, nezapisu si čo mi dali za farbu a na ďalšej návšteve “ideme farbiť od znova”, ci top bol prestrihavanie vlasov pri korienkoch lebo že ich mám veľa (o tom ako mi potom pri hlave tie drobne strcali ani nevravím)… zufala som! Ďakujem 🙂

@zzuunnaa ja som spokojná so salonom Hair style Individuality v Trnave, zatial som tam bola u dvoch kaderníčok a obe mali znalosti, vsetko vysvetlovali, po nafarbení mi očistili čelo, uši (dokonca aj v ušiach😁)
Tuším maju aj pobočku v ba ale nie som si istá