Kam darovať veci z domácnosti v Bratislave?
Ahojte,
hladam nejake miesto, charitu alebo pod... kde sa daju darovat rozne veci z domacnosti. Pri obleceni, detskych veciach a knihach clovek najde vela moznosti, ale pre ostatne veci to neni take lahke. Myslim napr. rozne kuchynske potreby, dekoracie do bytu, bytove doplnky a pod. Nieco som uz vygooglila ale chcem sa spytat ci ma niekto aj prakticke skusenosti kde taketo rozlicne veci zoberu.
Kuchynské potreby a riad do charity alebo pre Ukrajincov. Dekorácie možno niekde na burzu. Po pravde pracholapace umiestnis tazko niekde inde ako v kontajneri na komunal
mestsky bazar, bol v maji aj v juni.... teraz bude na jesen....
mestske reuse centrum, na bazovej....
Domáce potreby (riady, ostatné kuchynské vybavenie), uteráky, utierky, posteľné návliečky prijmeme v Centre solidarity na Jasovskej. Ak by si chcela priniesť, napíš mi správu, dohodneme termín.
FB skupiny darujem za odvoz BA a okolie, alebo Nevyhadzujte, darujte - Bratislava. Tam ked niekto nieco vycapi, do par minut ma zaujemcov
Funkcne, este pouzitelne veci do domacnosti sa daju v BA darovat do novootvorenej prevadzky KOLO v OC Korzo (blizko pri Avione).
Teraz nedavno to otvorili 🙂 A za symbolicke ceny sa tam da nakupit.
Viete čomu nerozumiem? Prečo na FB Darujem za odvoz v Bratislave mi už niekoľko týždňov neuverejňujú moje inzeráty. Úplne bezdôvodne. Chcela som darovať policu a teraz televízor ale nezverejnili to. Nemáte s týmto skúsenosť? Dá sa to niekde odkomunikovať? Nie je tam na nikoho kontakt.

na FB su takeskupiny