icon

Kam ísť po rannom krste?

4. mar 2025

Prosím vás mame mat krst ráno 8:30 lenže absolútne nevieme čo po tom. Chceme si ísť niekam sadnúť/rezervovať niečo lenže takto ráno asi len raňajky alebo čo také ? Neviem vôbec čo je vhodné. U nás doma to nechceme keďže nemáme miesto na 15 ľudí naraz. A budú cestovať cez 150km takže poslať domov hneď po krste neviem. 😀 napadli mi jedine že nech idu popozerať mesto a potom okolo 11 dáme stretko. Lenže neviem keďže sú tam aj starý rodičia.

deti95060810
4. mar 2025

to sa nedá posunúť ten čas o 2 hod? poprosila by som p. farára.

januska12323
4. mar 2025

Prečo máte tak skoro?

luccija
4. mar 2025

Keď budú cestovať vstávajú skoro a kľudne to môže byť skory obed.Kym prídete, usadíte sa...

evaachesa
4. mar 2025

O 8.30 krst? 😱 Tak to by som skúsila posunúť čas alebo deň...fakt divne

michelle567
4. mar 2025

Nehnevajte sa ale veď to vy ste si ten krst s farárom tak dohodli 😀

colsami
4. mar 2025

Niekde sa krsti len v urcitych casoch, prip po omsi ci pred omsou. Nie vsade sa da individualne dohadovat cas na tieto zalezitosti, skrz program konkretnej farnosti. Pokial ja viem. Navyse ak je to napr nedela ci sobota. Ak sa cloveku nepaci, moze krstit inde 🤷 nic take na tom nevidim.

A inak ano, ja by som spravila skory obed, pripadne kto chce, moze si spravit prechadzku mestom. Krst ak skonci o 9, kym sa odfotite, presuniete, usadite, porozpravate. 🙂

Ved sa tych ludi normalne narovinu spytaj, ci chcu oddychnut, alebo ist rovno do restiky, ci na kavu. Evidentne to bude najblizsia rodina, ak vam idu na krstiny. Tak podla mna staci normalne komunikovat.

michaela329
4. mar 2025

Aj u nás sa tak v sobotu krsti, ak máte možnosť, choďte do kaviarne a potom na obed 🤷

lila246
4. mar 2025

v akom meste byvas? nemate možnost ist niekam na brunch?

lukbe
4. mar 2025

Zájdite sa spýtať najprv do reštaurácie, kaviarne, určite sa dá niečo dohodnúť.

tinkavvv
4. mar 2025

Aj mna napadol brunch.

madeincssr
4. mar 2025

@lila246 presne, paradne neskore ranajky (v style Kafec a pod., rozne napadite toasty, vajicka benedikt, slane/sladke wafle, kvalitne kavy/kapucina/latte...) mozu byt pre hosti [tiez] zazitkom.

matkahelka
4. mar 2025

Preco ste krst dohodli na taku skoru hodinu? ved knaz sa standardne pyta, kedy krst chcete a standardne byvaju krsty o 11.00 prave preto, aby sa odtial slo rovno do restauracie na obed. pre mna su obe moznosti od veci, aj ranajky, aj posielat rodinu chodit po meste a neskor sa stretavat.

dadka1997
4. mar 2025

Tak ked uz by som mala takto skorych rannych hodinach krst, a este k tomu nemam ho kam k sebe pozvať domov( lebo sa nezmestime) nevolala by som nikoho kto je 150km vzdialený

marryliese
4. mar 2025

Tí čo to majú blízko nech idú normálne domov, tých z ďaleka zavolajte domov na kávičku a reštiku si dohodnite okolo obeda. Budete sa po krste fotiť, kým prídete domov atď. to ubehne do obeda ako nič.

nika_val
4. mar 2025

Cukráreň 😊 zákusok + kávička 🙂 podľa mňa ideálne na taký čas

kavasmliekom
4. mar 2025

Reštauráciu už máte rezervovanú?

kavasmliekom
4. mar 2025

Určite by som im nedala "rozchod" po krste a stretko o 12tej, ako na školskom výlete 🙈 ak máte reštauráciu zajednanú, choďte si kľudne sadnúť, dáte si kávu, a skorší obed.

kitycat
4. mar 2025

Vsak chodte vsetci na ranajky do restauracie. Clovek si stihne ledva natret chleba s maslom ked to mate takto rano

Vlacit po meste sa mozete s plnym bruchom

sense
4. mar 2025

Môžete si dať brunch

autor
4. mar 2025

Ďakujem za reakcie. Čas krstu má farnosť danú, pripísali sme sa ale ako nie sme s tým úplne stotožnený. Brunch napadol aj mňa. Skúsim sa ešte opýtať niekde inde. Keďže tiež malá mi nevydrží dlho hore nech je to pohodlnejšie aj pre ňu

marca12
4. mar 2025

Ak je krst 8.30,kym pridete na obed,pogratulujete,pofotite sa,bude aj 10 hodin. Kludne mozte v takom case obedovat.

matkahelka
4. mar 2025

@marca12 otazka je, ci o 10.00 restauracie obed daju. standardne restauracie varia od 11.00

lady083
4. mar 2025

normalne chodte do restiky, v BA nie je problem o takom case, posedite, date kavu a po 11.00 obed.