Kam ísť s deťmi na pár hodín v noci v Bratislave?
Ahojte sme z Košíc a cestujeme na dovolenku v júli s tým ze lietadlo nám ide okolo 5 hodiny ráno. Klasika veľa ľudí na letisku atď tak predsa dodržujem tie 2 hodiny pred odletom na letisku. To je stále len 3 hodiny ráno. Vlak z Košíc nám tam dochádza okolo pol 12. Ideme s deťmi preto radšej vlakom keďže majú zadarmo nemusíme platiť ešte aj im lístok na vlak. Ale aj tak ci lietadlo KE - BA alebo flixbus posledný spoj idúci z Košíc príde oveľa skôr, a teraz kde byt toľko hodín? Jasne môžeme sedieť na letisku ale to bude neskutočne dlho, prespať sa nám ísť nikam neoplatí na tých pár hodín. Poznáte v BA nejaké dobré miesto kam sa zasit? Niekde medzi vlakovou a letiskom alebo poblizku letiska, sú nejaké podniky otvorené aj cez noc? Predsa je leto, vôbec sa tam nevyznám preto si pýtam nejakú radu ako ten čas využiť
No jedine na letisku, kde inde v noci? Aj stanica sa v noci po odchode posledného vlaku na pár hodín zatvára.
@anonym_autor no všetko čo je otvorené sú kluby, bary, pár reštaurácií, ale nič nie je vhodné pre deti, navyše všetko je prevažne v meste, blízko letiska nie je nič, to letisko je najlepšia voľba
@anonym_autor ja by som asi isla o den skor... vyspala sa kolko pusti cas a z ubytka isla na letisko (v noci sa odubytovala)
Urcite by som sla o den skor, v klude sa niekde ubytovala, mozno nejaka cinnost v BA a potom pospala co sa da a potom isla na letisko v noci
S detmi by som sa v noci nikdy neponevierala kade tade. Idete na dvolenku a ty setris za listky na vlak?
Isla by som do hotela a skoro rano na letisko
Za mna na letisko, nic ine nemas, plus transfer zaberie tiez min 30-50 min.
Radsej by som cakala na letisku, ano bude im dlho ale lepsie ako sa niekde s detmi po noci tulat.
No vlastne okrem prespania v hoteli nic take nie je. Dobry napad na podnikatelsky plan. Otvorit nieco pri letisku, kde sa da v noci sadnut, nieco si dat, s detskym kutikom a kde sa prebavia, pospia aj deti. Cudujem sa, ze v Avione, pripadne priamo na letisku to nikoho nenapadlo,...
isla by som na letisko, a nevymyslala. V noci je vsetko zavrete.
@anonym_autor ja som mala niečo podobné pred 3r. A nič som nenašla. Príchod z dovolenky všetko vybavené o 23:40, listky na vlak kúpené ale stanica otvárala až o 4:00 , na vlak domov bolo treba čakať ďalšie 2h.
@anonym_autor ja som mala niečo podobné pred 3r. A nič som nenašla. Príchod z dovolenky všetko vybavené o 23:40, listky na vlak kúpené ale stanica otvárala až o 4:00 , na vlak domov bolo treba čakať ďalšie 2h.
@anonym_e26ee7 to tiež iba na letisku je najlepšie.
Tiez by som isla na letisko. Alebo prisla do Ba o den skor 🤷♀️
Ako vazne chces tahat deti po dlhej ceste z ke este nocnou bratislavou? 😀 ci myslis ze sa zasijes v bare s podgurazenymi ludmi? Alebo ze sa vam bude chciet ist na nocnu prechadzku s kuframi..ja by som prisla do ba o den skor, mate vylet a v klude nadranom smer letisko, ked nechces platit tak by som sla rovno v noci na letisku a tam pekne sedela
No vlastne okrem prespania v hoteli nic take nie je. Dobry napad na podnikatelsky plan. Otvorit nieco pri letisku, kde sa da v noci sadnut, nieco si dat, s detskym kutikom a kde sa prebavia, pospia aj deti. Cudujem sa, ze v Avione, pripadne priamo na letisku to nikoho nenapadlo,...
@anonym_c66e04 to nie je dobrý podnikateľský plán, to je úplne zlý podnikateľský plán, ktorý by mal vysoké náklady a veľmi nízke tržby (zrejme nepodnikáš ani si nikdy nepodnikala a nezamýšľala si sa nad nákladmi podnikania, odvodmi, tržbami, účtom atď). Nočné resp. veľmi skoré ranné lety sú v BA len počas letnej sezóny, keď lietajú chartrové lety (čiže viac menej 3 mesiace) a aj to nie sú každú noc. Takže tých ľudí, ktorí by toto využili, by niektoré noci bola nula a niektoré noci pár kusov. Preto nič také neexistuje, lebo je absolútne jasné, že by išlo o stratový projekt. Problém je letisko, ktoré nevie zabezpečiť servis pre pasažierov.
@anonym_c66e04 to nie je dobrý podnikateľský plán, to je úplne zlý podnikateľský plán, ktorý by mal vysoké náklady a veľmi nízke tržby (zrejme nepodnikáš ani si nikdy nepodnikala a nezamýšľala si sa nad nákladmi podnikania, odvodmi, tržbami, účtom atď). Nočné resp. veľmi skoré ranné lety sú v BA len počas letnej sezóny, keď lietajú chartrové lety (čiže viac menej 3 mesiace) a aj to nie sú každú noc. Takže tých ľudí, ktorí by toto využili, by niektoré noci bola nula a niektoré noci pár kusov. Preto nič také neexistuje, lebo je absolútne jasné, že by išlo o stratový projekt. Problém je letisko, ktoré nevie zabezpečiť servis pre pasažierov.
@melanta No ved spominam letisko, ale nepoznam vela letisk, kde sa da aj nieco ine ako driemat v noci na nepohodlnych sedackach a aj to iba vonku (check in je 2 hodiny pred). Ak je pri letisku hotel, ktory funguje aj tak nonstop, mozno by stacilo iba vyclenit priestory pre nieco ine (spojene s mekacom alebo priamo v Mcdonald, ,...), s restikou, detskym kutikom a kludne to otvorit podla dopytu (v sezone).
Letisko alebo zabookovat na jednu noc izbu, kde sa môžete po ceste vlakom natiahnuť, spravit hygienu, oddýchnuť si. Veľa možnosti nemáš.
Vsak na letisku pohoda ved to nie je tak dlho. Najete sa, pojdete na kavu,posedite. Alebo ozaj ako pisu vyssie,prist o den skor
@anonym_autor na to ze vlak dojde nacas by som sa vobec nespoliehala. Aby ste vobec stihli dojst nacas.
No to mate riadne na figu,cele spojenie.My odchadzame z domu o 5tej autom,o 7hod sme na parkovisku,ck nam dala statie v cene pobytu, a okolo 9 nam to leti do Turecka,super spoj.Prideme do obeda este aj uvidime prvy den okolie.Predtym sme dorazili az o 10tej vecer.
Preco ste nezvolili radsej Kosice nastup na letisko??
@anonym_e26ee7 to tiež iba na letisku je najlepšie.
@ibrunova kto letí prvý krát v živote netuší, či tam môže zostať či musí opustiť budovu, deti totálne unavené po dlhej ceste(na letisko) ešte dlhá cesta domov
@anonym_autor
1. Ísť rovno z vlaku na letisko a počkať tam.
2. Ísť o deň skôr a slušne prespať v hoteli.
3. Ísť vlastným autom v noci a nechať ho na letisku.
V noci sa túlať s deťmi, a ešte v zime?
Tiež ideme skorým raným letom a do BA ideme o deň skôr, budeme mať mini výlet a aj sa aspoň trošku vyspíme.
V noci sa túlať s deťmi, a ešte v zime?
@bielasovicka rieši júl, nie február
No jedine na letisku, kde inde v noci? Aj stanica sa v noci po odchode posledného vlaku na pár hodín zatvára.
@ibrunova no, vlaková stanica cez deň nie je bezpečná, natož v noci. Kto cestuje často vlakom cez BA vie o Tom svoje
Ty brdo, listky detom zadarmo, vlak na poslednu chvilu a bezplatne cakanie niekde v teple idealne s teplou kavou a detskym kutikom. Z vlaku na letisko vas asi vezie zaprah jednorozcov a ty zijes na nejakom oblaciku?
Chodte o den skor a majte jednu noc na hoteli odkial sa skoro rano presuniete na letisko alebo hrajte ruletu s cestovanim z Kosic 🙈
Príď cez deň, zober si airbnb v ovocných sadoch alebo morusiach, odtiaľ potom pešo na letisko.
@anonym_autor Ja by som isla o den skor a prespala niekde v BA a tak isla na letisko. Neverim nasim vlakom. Ak aj pojdete tak ako pises,tak potom len rovno na letisko. Nemas kam ist v noci a hadam sa nebudes vlacit s kuframi po meste.

@anonym_autor ak prides o polnoci do Ba (a to este vlak moze meskat), tak chodte pekne krasne na letisko. Je to najrozumnejsie a najpraktickejsie miesto, kde mozte v noci preckat, kedze ste s detmi. Nejaky cas vam este zaberie presun na letisko a o 3 uz potrebujete checkinovat kufre atd. Zas az tak vela casu nemate 😏
Detom zober nejake skladne deky/ decthlonovske rychloachnuce uteraky na prikrytie a nafukovacie vankusiky, vyuzijete vo vlaku aj na letisku, v lietadle aj na dovci. Tie hodiny cakania zbehnu rychlo a radsej mat rezervu.