Kam na mamografiu v Bratislave?
Ahojte, odporucte prosim kam na mamografiu v BA. Chodila som k Milosrdnym, ale prave som zistila ze od januara nerobia ani mamo a ani sono. Termin by som potrebovala tak na april. Pozerala som Bory, len neviem ci beru vsetky poistovne? Dakujem
@anonym_autor u nas v OUSA (Onkologický ústav sv Alzbety) robia aj mamo aj UTZ. Skus sa objednat 🙂 Robia aj tie screeningove a beru vsetky poistovne.
Na Boroch beru vsetky poistovne a nic sa neplati.
@anonym_autor u nas v OUSA (Onkologický ústav sv Alzbety) robia aj mamo aj UTZ. Skus sa objednat 🙂 Robia aj tie screeningove a beru vsetky poistovne.
@oriesocek dakujem, tu mi odporucala aj mamina, ale vraj pri pislednej kontrole ta objednaju hned na dalsiu o dva roky. Bojim sa ze nebudu mat volno na april.
A este v Karlovke na poliklinike maju ok terminy a myslim, ze sa tiez neplati.
@oriesocek dakujem, tu mi odporucala aj mamina, ale vraj pri pislednej kontrole ta objednaju hned na dalsiu o dva roky. Bojim sa ze nebudu mat volno na april.
@anonym_autor zavolaj, myslim si, ze budu mat - ked pockas chvilku, tak skusim zistit, idem hore do budovy... a ano, hned pri mamo dávaju termin aj na dalsiu mamo.... takze potom pacienti chodia na kontroly a lekári vidia aj ten predchadzajuci nalez v systeme
@anonym_autor zavolaj, myslim si, ze budu mat - ked pockas chvilku, tak skusim zistit, idem hore do budovy... a ano, hned pri mamo dávaju termin aj na dalsiu mamo.... takze potom pacienti chodia na kontroly a lekári vidia aj ten predchadzajuci nalez v systeme
@oriesocek tak to by bolo super
@anonym_autor Šustekova, termín máš hneď 27januar, poplatok 30e
https://medic.bookio.com/bpbmed002/widget?lang=sk
Ja idem na sono. No dali mi termín na leto a to je ešte fajn lebo pred 2 rokmi bolo potrebné čakať rok ak som nechcela platit, tak som išla na sukromnú kliniku kde stálo 30 eur. Ten rok neplatím, nesúri a vydržím pár mesiacov
Ja chodím na polikliniku v Ružinove a so žiadankou som neplatila. Termín bol tak 3 mesiace.
Inak, kto má Dôveru poisťovňu má do 10dni garantovaný termín. Stačí zavolať a spomenuť benefit. Ja som to 2x využila u milostných bratov v Bratislave.

@anonym_autor vsade sa plati, tak je to asi jedno.... a myslim ze bory beru vsetky poistovne