Kam na pohotovosť s 18 ročným synom v Bratislave?
ahojte, mám menšiu otazku, ak môj syn má už 18 rokov a potrebujem s nim ísť na pohotovosť poprípade urgent ak sa niečo stane mám ísť s ním na detský urgent do nudch alebo už patrí pod dospelého a mám vyhľadať dospelácku pohotovosť, poprípade vie niekto ako to je keď ho berie záchranka kam ho odvážajú tí. zaujíma ma to pretože ak by sa nedaj boze niečo stalo aby som s nim zbytočne nezmetkovala. dakujem, na internete som našla rôzne debaty a jedny hovoria tam a druhý tam 🥰🥰🥰🥰☺️😌
Veď keď mu zavolas záchranku tak ti rovno povedia kam ho beru
@weeendy Ahoj, ked som mala 18 mi vyberali zlcnik, dali ma este na detsku chirurgiu, lebo vraj este 365dni spadam pod detske. Tak ci je to tak aj dnes ti neviem s urcitostou povedat. Toto bolo roky rokuce dozadu😁 Ale skus zavolat na linku pomoci, tam ta urcite nasmeruju🙂
@weeendy Ahoj, ked som mala 18 mi vyberali zlcnik, dali ma este na detsku chirurgiu, lebo vraj este 365dni spadam pod detske. Tak ci je to tak aj dnes ti neviem s urcitostou povedat. Toto bolo roky rokuce dozadu😁 Ale skus zavolat na linku pomoci, tam ta urcite nasmeruju🙂
@motylik2559 v 1996 ma operovali na slabinovy pruh,mala som 11 rokov a bola som na normálnom chirurgickom oddelení spolu s dospelými. Nebolo to však v BA
dieťa je u pediatra do veku 18 r + 364 dní. riešila som to nedávno.
autorka - patríte ešte na detskú pohotovosť.

@weeendy nerad sa tu, tu ti tiez kazdy povie inak. Zavolaj si na linku pomoci 116117 a tam ti povedia na 100% spravne