Kde absolvovať gastroskopiu v úplnej anestézii?
Prosím vás, kde robia gastroskopiu v celkovej anestézii?
Ako dieťa som veľakrát absolvovala gastroskopiu pri plnom vedomí a bol to pre mňa tak traumatizujúci zážitok, že dodnes mám panický strach z lekárov a nemocníc.
Zvládnem veľa, mám za sebou 15 operácii, ale gastroskopiu pri vedomí už naozaj nezvládnem.
Viete mi prosím poradiť, kde je možné absolvovať gastroskopiu v úplnej anestézii? Ideálne Bratislava, Trnava, Galanta a okolie.
.
Bola som na Bezrucovej v analgosedacii a prebehlo to super, nic si z toho nepamatam, prespala som ho. Dá sa tam tiež priplatiť tenšia hadica.
ano, bola som 2x a viac x by som sa uspat nedala, robia aj s tenkou hadicou a tie 4 min je to nic, fakt. za narkozu zaplatis 150e a tak si kupis napriklad kabelku za odmenu.
@barbora1992 Tiez som naposledy absolvovala gastroskopiu na Bezrucovej v analgosedacii a nepamatam si nic zo zakroku. Dostala som injekciu, posadili ma na lozko a uz si len pamatam ako som sa preberala v inej miestnosti. Platila som myslim 70e za podanie analgosedacie.
@lizatko1009 Ja mám tak silnú traumu, tým, že som to ako dieťa musela absolvovať opakovane, že gastroskopiu pri vedomí naozaj nedám.
Zvládnem veľa, ale radšej cisarák alebo ortopedická operácia, než gastro pri vedomí...
V assiduo v BA robia celkovu aj analgosedaciu. Ja som mala tiez extremny blok a bola som dohodnuta s doktorkou, ze ak mi nezaberie injekcia, chcem celkovu. Nastastie injekcia zabrala a ja si pamatam to, ze mi ju pichli a polahli ma a potom az ked vytiahli hadicu. A este dalsich x minut mam potom takych v hmle, ze nieco si pamatam a nieco nie. Takze fakt odporucam analgosedaciu. Vraj 9/10 ludi zaberie perfektne.
@barbora1992 ja som bola v medante v bratislave v narkoze a vsetko super, mala som obrovsky stres predtym, ale v podstate pre nic ( po vojne kazdy general) , prides, pichnu ti kanylu, daju ta lahnut na bok popraju dobru noc 😀 a uz sa len prebudzas na svoje meno 🙂 odporucam, uplne bezpecne nakolko je tam anesteziolog
@hena9696 Ďakujem, nakoniec sa mi problém podarilo vyriešiť a gastro nie je už treba, ale do budúcna sa mi to zíde.

@barbora1992 Nemocnica Bory, I. Kadlečíka 2; Cliniq, Bezručova 5; Nemocnica Milosrdní bratia, Nám. SNP 10.