icon

Kde jedia 6-ročné deti v Tetis Dunajská Lužná?

hrasocek12
Včera o 18:36

Ahoj menšie deti,ale nie až také malé jedia od 6tich rokov už dole v jedálni,alebo jedia stále v krabičkách zabalené jedlo?

pe_mi
Včera o 18:55

@hrasocek12 môžeš jesť kde chceš . Aj z jedálne si to vziať na izbu a tam mu to dať. Deti však také 6 ročne spolu v jedálni zvyknú,

hrasocek12
autor
Včera o 18:57
@pe_mi

@hrasocek12 môžeš jesť kde chceš . Aj z jedálne si to vziať na izbu a tam mu to dať. Deti však také 6 ročne spolu v jedálni zvyknú,

@pe_mi ďakujem za odpoveď. Chcela by som vedieť ,lebo keď dcéra mala 5 rokov, normálne nám dávali do krabičiek hore k izbe jedlo. No teraz má 6 ,tak by som chcela vedieť,čo ešte bude dostávať v krabičkách ,alebo ma chodiť jesť dole do jedálne

hrasocek12
autor
Včera o 18:58

Vieš ako to myslím že? Že či máš skúsenosť ,že automaticky 6 ročné dieťa preradia dole do jedálne. A tam zje obed a večeru.

pe_mi
Včera o 19:00
@hrasocek12

Vieš ako to myslím že? Že či máš skúsenosť ,že automaticky 6 ročné dieťa preradia dole do jedálne. A tam zje obed a večeru.

@hrasocek12 vieš že toto neviem, kedy je ten prechod na stravu dole v okienku.. to by som klamala, ale každopádne ako poznám personál, keď by si to nahlásila na sesterni , pri príjme. Isto problém nebude nosiť hore jedlo v krabičke

hrasocek12
autor
Včera o 19:13
@pe_mi

@hrasocek12 vieš že toto neviem, kedy je ten prechod na stravu dole v okienku.. to by som klamala, ale každopádne ako poznám personál, keď by si to nahlásila na sesterni , pri príjme. Isto problém nebude nosiť hore jedlo v krabičke

@pe_mi našla som na internete také niečo. Tak z toho vyplýva,že teda od 6 rokov chodia na obed a večeru dole do jedálne? Dobre tomu chápem?