icon

Kde kúpim kostým pre 3-ročné dieťa?

Dnes o 10:08

Rumi kostým kpop
Ahojte dievčatá. Neporadili by ste mi , kde by som našla kostým pre dcérku ? Ale ma len 3 roky 99 cm 15 kíl . Internet mám preluskany stále len temu tému ja len či ste nevideli niekde v kamennom obchode najlepšie Bratislava . Moc by ste mi pomohli moc ďakujem

autor
Dnes o 10:09
chrobak7
Dnes o 10:12

@anonym_autor Na Slovensku chceš niečo, čo je nové? Sem to príde tak o rok.

A čo máš proti Temu? Veď je to normálne e-trhovisko. Kostým majú aj na Aliexprese, už aj pre 4 ročné deti, do 2 týždňov to tu máš:

https://www.aliexpress.com/item/100501062771498...

autor
Dnes o 10:14
@chrobak7

@anonym_autor Na Slovensku chceš niečo, čo je nové? Sem to príde tak o rok.

A čo máš proti Temu? Veď je to normálne e-trhovisko. Kostým majú aj na Aliexprese, už aj pre 4 ročné deti, do 2 týždňov to tu máš:

https://www.aliexpress.com/item/100501062771498...

@chrobak7 ďakujem si zlatý , veď práve nemám nič . Len žiaľ sme sa dozvedeli o karnevale včera , majú ho budúci piatok 😭😭😭😭 tak sa bojím že to nepríde

abbey1
Dnes o 10:32
@anonym_autor

@chrobak7 ďakujem si zlatý , veď práve nemám nič . Len žiaľ sme sa dozvedeli o karnevale včera , majú ho budúci piatok 😭😭😭😭 tak sa bojím že to nepríde

@anonym_autor A to 3 ročné dieťa chce presne tento kostým?

chrobak7
Dnes o 10:38

@anonym_2255f4 Doručenie 9 - 15 dní. Ona ho potrebuje budúci piatok. To nepríde.

anonym_2255f4
Dnes o 10:38

na FB

janocka
Dnes o 10:39

zavolaj si do Partyfiesta v Cubicone, či nemajú alebo v Požičovni masiek na Jurigovom nám. v Karlovke

anonym_2255f4
Dnes o 10:40
@chrobak7

@anonym_2255f4 Doručenie 9 - 15 dní. Ona ho potrebuje budúci piatok. To nepríde.

@chrobak7 ak si vyberie spravnu dopravu tak ano a da sa dopatrať aj osobny odber na pobočke , kto chce najde

sisska96
Dnes o 11:48

U číňanov majú kopec aj tedi, pepco

anonym_d71f66
Dnes o 11:55

Vyhrate cenu o najhorsi kostym pre 3 rocne dievcatko. Naozaj horsi som este nevidela pre tak male dieta.

anonym_a3c907
Dnes o 11:56

Síce neporadím ale 3 ročne dieta pozera rozpravku demon hunters? Aj tomu rozumie? A samé od seba chce byt Rumi? Alebo ktorá...však jej navrhni obyc kostym, lienka, žabka, princezná atď a mas totálne po starostiach. Choďte do tesca, majú kopec kostýmov a vyberie si niečo pekné priamo ona.

jaskolka
Dnes o 16:55

Toto na fotke je kostým pre staršie dievčatko,nie pre malé trojročné. Jednak pochybujem,že nájdeš jej veľkosť a jednak je to , nehnevaj sa,ale ozaj hrozný kostým pre tak malé dieťa.