Kde kúpim látkové vreckovky v Bratislave?
Ahojte maminky, nepochádzam z Bratislavy, tak mi prosím vás poraďte,kde by som mohla kúpiť látkové vreckovky v Bratislave. Najlepšie v nejakej kamennej predajní, nechcem si objednávať z internetu. Ďakujem.
@petrusik12323 Podla mna napr. v galanterii na Zahradnickej nedaleko Justicnejo palaca...
Ja som kupila v Sevte (papiernictvo)
galantéria v slimáku
Scan Quilt
V každej galantérii
Aj podľa toho, kadiaľ sa budeš pohybovať, aby sme ťa neposielali na opačný koniec
Ja som kúpila v Ševte
@petrusik12323 Podla mna napr. v galanterii na Zahradnickej nedaleko Justicnejo palaca...
@janickadr aj pri 2 levoch, v Dúbravke OC Saratov
Ďakujem vám, pohybujem sa v starom meste len, ale skočím do najbližšej galantérky. Srdečná vďaka!
Ďakujem vám, pohybujem sa v starom meste len, ale skočím do najbližšej galantérky. Srdečná vďaka!
@petrusik12323 tak galantéria pri 2 levoch, kúsok od Prioru /hotelu Kyjev, na tej strane ulice, smerom na Račianske /Trnavské mýto. je to cca 5minút pomalým krokom
@petrusik12323 tak galantéria pri 2 levoch, kúsok od Prioru /hotelu Kyjev, na tej strane ulice, smerom na Račianske /Trnavské mýto. je to cca 5minút pomalým krokom
@cacianka a nie je už zrušená?

Síce nie som z BA, ale bežne sa predávajú aj v galantériach. Aspoň v Trenčíne a v okolí je to tak. Tak skús pozrieť.