Kde mi najlepšie zmerajú dioptrie v Bratislave?
Dobrý deň,potrebujem poradiť,kde minaozajbezchybne zmerajú zrak.Počulasom rôzne historky.jedenvraví v optike,druhý u lekára.U lekára už som bola,no to nebolomeranie,aké považujem zadostačujúce z časového hľadiska.
A ako si predstavuješ meranie dostačujúce z časového hľadiska. Lebo ako sa píše v príspevku vyššie, odmeranie dioptrií trvá asi tak minútu. Dlhšie trvá celkové očné vyšetrenie, kde sa kontroluje očné pozadie, očný tlak a pod. Ale čisto meranie dioptrie je záležitosť minúty.
Ocna ambulancia u milosrdnych.
Zavisi od problemu. Ak mas astigmatizmus, tak lepsie ho vysetria pri rozkvapkanych ociach a to jedine u oftamologa. Osobna skusenost s optikou, kedze mam astigmatizmus, vysetrenie nezvladli, namerali uplne inu os aj dioptrie, nakoniec bol potrebny oftamolog.
Hm,tak ja sa citom ako pacient odflaknuta.Stylom_nejdes ani na operaciu a to je to,na com najviac zarabame...Nikto mi oci nerozkvapkal..okuliare mi robia krvave oci a tahanie,pocit tahania od seba.To som zabudla napisat.Neplatila som za vysetrenie malo a citila som sa ako nejaky medzipacient.
L
Takže potom si ale chcela kompletné očné vyšetrenie, nie meranie dioptrií ako píšeš. V takom prípade si nemala zaplatiť, ak si sa objednala na komplexné očné vyšetrenie a nedostala si ho. Ak si dospelá, tak snáď máš ústa a vieš sa ozvať, že haló, objednala som sa na komplexné vyšetrenie a prečo mi ho účtujete, keď ste to neurobili. Ak si sa ale objednala iba na meranie dioptrí, tak tam sa iba merajú dioptrie, oči sa nekvapkajú ani nič iné.
@melanta na ocne vysetrenie,no akoze ma to nejak nezaraxilo,ze nerozkvapkal,akosi mal moju doveru,lebo ma kopu fobrych recenzii.Ved ja sa nehadam,ze som sa nemala ozvat alebo co.No ja som typ,co veri lekarom,ze vedia,co robia,no...hmm
@lenkapap boli ste tam?Ste spokojna?
@lenkapap s dioptriami nameranymi?