Kde môžem zaparkovať na viac dní v Bratislave zadarmo?
Hoj, potrebovala by som zistiť, kde sa dá zaparkovať v Bratislave na viac dní a bezplatne. Kde môžem nehat auto a ostane celé,cize najlepšie keby tam je aspoň jedna uličná kamera. Viem ze niektoré záchytné sú už strážené a bezplatne ale nie sú zase nonstop. Máte nejaký typ, adresu? Ďakujem vám.
To fakt je problem zaplatit par eur? Ja toto nechapem. Vsak zachytne bude niekde v rititi, 2x strata casu, za taxi 2x zaplatit aj tak musis, ked to spocitas, aby to nebolo skoro rovnako
To fakt je problem zaplatit par eur? Ja toto nechapem. Vsak zachytne bude niekde v rititi, 2x strata casu, za taxi 2x zaplatit aj tak musis, ked to spocitas, aby to nebolo skoro rovnako
@anonym_dd47e5 ďakujem za reakciu, potrebujem auto nechávať aj tak, ze dva týždne odstavené odísť a znova prísť, kľudne mi to môžete zaplatiť, keď je to pre vás pár euro. Potrebujem to vrámci celého roka. Nechodím taxi, mam električenku, cestovať za tým autom mi tiež vôbec nevadí, mam svoj voľný čas. Ja toto nechápem, že máte hneď prečítanú celú situáciu a najmúdrejší ste 🙂
musis hladat mimo PAAS zon najskor dubravka lamac ale aj tak ti hrozi ze ta nahlasia ak to bude viac dni a vudes zaberat miesto obyvatelom
existuju platene strazene parkoviska v BA
@mamina7070 práve v rámci svojho morálneho nastavenia nechcem brániť v parkovaní domácim. Ďakujem za tip.
@mamina7070 práve v rámci svojho morálneho nastavenia nechcem brániť v parkovaní domácim. Ďakujem za tip.
@puzinka budem slušná aj keď sa ti odpoveď nebude páčiť. Ak nemáš na parkovné, prídi do Bratislavy vlakom alebo busom. Nikde pod kamerou nezaparkuješ na 2 týždne zadarmo. Práve preto vznikajú parkovacie zóny. Aby ľudia ako ty nemohli zadarmo odstaviť auto v cudzom meste. Takže nie, nikde nezaparkuješ na 2 týždne pod kamerou a bezpečne. Mimo pass zóny niekde na ceste pri chodníku, ale s rizikom, aké nesie parkovanie na ceste.
@puzinka no tak to potom fakt nechapem preco si nezaplatis miesto, blokovat domacim ho budes na 100% v BA je vyrazny nedostatok parkovacich miest a teda riskujes kradez auta
za mna nezodpovedne a nemoralne spravanie
pridi potom do BA vlakom alebo busom
zlate piesky shopping palace, tam je nonstop plne parkovisko prave kvoli tomuto..
@puzinka take miesto nie je
@puzinka take miesto nie je
@magdalienka11 tiež mi to príde už ako nemožné 😄
@puzinka stvrte ktore nemaju paas,dubravka,raca,vrakuna,podunajske...ci to ale bude na kamere na niektorej z ulic to uz netusim.
@puzinka prečo nemožné? Však práve na toto slúžia záchytné parkoviská. V BA ich je niekoľko https://paas.sk/zachytne-parkoviska/
@puzinka ďakujem všetkým. Nepotrebovala som zrovna vysvetľovať prečo a ako a hovoriť co mam robiť a nerobiť a na co mam a čo nemám. Potrebujem to auto jednoducho mať v BA kvôli XY ďalším dôvodom. Viem už o miestach kde nebudem zavádzať nikomu ale snažila som sa nájsť lepší tip. Nepýtala som sa na to ako ho nemať.
Ale 100 mamičiek sme sa opýtali možno aj tu v nedeľu ráno odpoveď na otázku prečo tie P+R nie sú teda nonstop pre takých ako my ? 😀 Na čo sú tam " správa a údržba od polnoci do piatej rána " to si ma človek tiež na noc pre parkovať? A znova ráno prísť naspäť? Aj keď je tu napríklad na 3noci? Ja viem, ze je táto politika nová a pracuje sa na nej. Možno budete vedieť a paas vyhovie aj vám aj "nám" 🙂
- pozri kde je paas, v ramci neho nikde nezaparkujes zadarmo na tak dlho ako potrebujes
- mimo paas nikde nebudes mat na parkoviskach kamery, jedine ak dom si zaplati sukromnu kameru, alebo je to pri nejakej krizovatke, kde maju kameru dopravaci.
- nikto Ta neodtiahne, ak tam budes stat na zadarmo parkovisku, aj 2 tyzdne, nic sa nedeje.
- p+r by som auto nedavala na taku dlhu dobu
- taktiez sa vyhni zlate piesky palace parkovanie, to co sa tam teraz pohybuje za asocialov.....
- isla by som normalne zaparkovat mimo paas k bytovkam, kde je vacsie parkovisko, Dubravka, cast Raca, z casti Petrzalka, Podunajske..... podla toho v ktorej casti BA sa budes / potrebujes pohybovat......
@puzinka ďakujem všetkým. Nepotrebovala som zrovna vysvetľovať prečo a ako a hovoriť co mam robiť a nerobiť a na co mam a čo nemám. Potrebujem to auto jednoducho mať v BA kvôli XY ďalším dôvodom. Viem už o miestach kde nebudem zavádzať nikomu ale snažila som sa nájsť lepší tip. Nepýtala som sa na to ako ho nemať.
Ale 100 mamičiek sme sa opýtali možno aj tu v nedeľu ráno odpoveď na otázku prečo tie P+R nie sú teda nonstop pre takých ako my ? 😀 Na čo sú tam " správa a údržba od polnoci do piatej rána " to si ma človek tiež na noc pre parkovať? A znova ráno prísť naspäť? Aj keď je tu napríklad na 3noci? Ja viem, ze je táto politika nová a pracuje sa na nej. Možno budete vedieť a paas vyhovie aj vám aj "nám" 🙂
@puzinka pri tescu galeria petrzalka je obrovske parkovisko. Su tam odstavene aj dodavky ale neviem ci je tam kamera.
Ešte sa môžeš skúsiť dohodnúť s niekým, kto ponúka takúto službu v ba, hlavne cez sezónu, keď ľudia letia na dovolenky. Že pri ich rodinnom dome, alebo vo dvore, zaparkujes. Je to platené ale možno mimo sezónu to nebude tak veľa.
@puzinka
prečo tie P+R nie sú teda nonstop pre takých ako my ?
Pretože tie parkoviská sú na to, aby na nich mohli parkovať ľudia, ktorí denne dochádzajú za prácou. Keby boli aj pre takých ako ty, ktorí tam odparkujú auto na týždeň či dokonca píšeš o 2 týždňoch, tak ľudia dochádzajuci denne za prácou nemajú kde parkovať. Nepáčia sa ti odpovede. Mne a mnohým ďalším sa zase nepáči, ak niekto chce v meste odstaviť auto zadarmo na 2 týždne a ešte pod kamerou. Ostať kde si alebo akceptuj alebo cestuj hromadnou dopravou. Presne kvôli takým ako ty ľudia v Bratislave nadávajú na mimobratislavských. Nevadí nám, ak sem niekto príde pracovať či žiť. Ale vadí nám, ak niekto len príde a chce zadarmo odstaviť auto.
musis hladat mimo PAAS zon najskor dubravka lamac ale aj tak ti hrozi ze ta nahlasia ak to bude viac dni a vudes zaberat miesto obyvatelom
@mamina7070 prečo ju posielaš parkovať do Dúbravky? Veď ju pozvi nech tebe parkuje 2 týždne pred domom ….nechaoem takúto debilnu radu
- pozri kde je paas, v ramci neho nikde nezaparkujes zadarmo na tak dlho ako potrebujes
- mimo paas nikde nebudes mat na parkoviskach kamery, jedine ak dom si zaplati sukromnu kameru, alebo je to pri nejakej krizovatke, kde maju kameru dopravaci.
- nikto Ta neodtiahne, ak tam budes stat na zadarmo parkovisku, aj 2 tyzdne, nic sa nedeje.
- taktiez sa vyhni zlate piesky palace parkovanie, to co sa tam teraz pohybuje za asocialov.....
- isla by som normalne zaparkovat mimo paas k bytovkam, kde je vacsie parkovisko, Dubravka, cast Raca, z casti Petrzalka, Podunajske..... podla toho v ktorej casti BA sa budes / potrebujes pohybovat......
@lucik194 neposielaj ju do iných mestských časti, pozvi ju k sebe pred som či panelák nech tam 2 týždne blokuje parkovacie miesto
Tiež keď prídem z prace s nakúpim chorým deckom chcem nirmalne zaparkovať
@mamina7070 prečo ju posielaš parkovať do Dúbravky? Veď ju pozvi nech tebe parkuje 2 týždne pred domom ….nechaoem takúto debilnu radu
@pribinak ja som jej napisala kde zatial nie su zony PAAS ale ze si ma parkovanie zaplatit lebo vsade zabera miesto domacim
tiez by sa jje nepacilo keby jej pred domom niekto obsadil
ja tiez nechapem tie contu radia racu my sme tam boli na navsteve a teda mali sme obrovsky problem zaparkovat
@pribinak ja som jej napisala kde zatial nie su zony PAAS ale ze si ma parkovanie zaplatit lebo vsade zabera miesto domacim
tiez by sa jje nepacilo keby jej pred domom niekto obsadil
ja tiez nechapem tie contu radia racu my sme tam boli na navsteve a teda mali sme obrovsky problem zaparkovat
@mamina7070 ešte raz, pozvi ju na 2 týždne parkovať k sebe keď dávaš takéto rady
Tu tiež chcú ľudia čo tu žijú bývajú koarmlane parkovať a nie 2 týždne obchádzať cudzie auto ktoré blokuje miesto
Sú tu platené parkoviska, presne pre takéto prípady
@mamina7070 ešte raz, pozvi ju na 2 týždne parkovať k sebe keď dávaš takéto rady
Tu tiež chcú ľudia čo tu žijú bývajú koarmlane parkovať a nie 2 týždne obchádzať cudzie auto ktoré blokuje miesto
Sú tu platené parkoviska, presne pre takéto prípady
@pribinak a ty poriadne citaj moje prispevky 😉
@puzinka v hocijakom obchodnom centre v garazi môžeš zaparkovať.
@puzinka v hocijakom obchodnom centre v garazi môžeš zaparkovať.
@anonym_50c0aa a to si kde na toto prišla? Čo myslíš, načo sú tam rampy a berieš si lístok?
@lucik194 hm, v Rači je teda fakt veľa možností na parkovanie. Normalne des a teraz cez vinobranie ešte horšie ...
@puzinka parkovisko v Dúbravke na Saratovskej pred domom Karpatia.

https://paas.sk/mapa-zon/