icon

Kde môžem zaparkovať na viac dní v Bratislave zadarmo?

puzinka
14. sep 2025

Hoj, potrebovala by som zistiť, kde sa dá zaparkovať v Bratislave na viac dní a bezplatne. Kde môžem nehat auto a ostane celé,cize najlepšie keby tam je aspoň jedna uličná kamera. Viem ze niektoré záchytné sú už strážené a bezplatne ale nie sú zase nonstop. Máte nejaký typ, adresu? Ďakujem vám.

Strana
z2
tilly
14. sep 2025

Bezpečné, chránené a bezplatné? Neexistuje.

janababana
14. sep 2025

@puzinka pises, ze nejake take miesta uz mas, ale hladas lepsie. Podelis sa teda Ty s nami o tieto miesta? Lebo ja neviem o ziadnych ☺️ dakujem vopred

raszuz
14. sep 2025
@lucik194

@raszuz vinobranie je tri dni.Raca stale nie je na tom tak zle ako napr. Petrzalka.....

@lucik194 no nie som o tom az tak presvedcena, ze Raca nie je na tom zle, tych miest nie je vela ...

lucik194
14. sep 2025
@raszuz

@lucik194 no nie som o tom az tak presvedcena, ze Raca nie je na tom zle, tych miest nie je vela ...

@raszuz parkujeme pravidelne v oboch MC mimo paas a teda Petrzalka je na tom horsie.

lilke
14. sep 2025
@lucik194

@raszuz vinobranie je tri dni.Raca stale nie je na tom tak zle ako napr. Petrzalka.....

@lucik194 no, ak nemyslíš parkovanie v Rači pri Kauflande, tak na sídlisku des. Moje návštevy (prichádzam poobede či večer) väčšinou skončia narýchlo s blikačkami, hoci predtým rotujem po pár uliciach. Mozno ale myslíš rodinné domy, tam nechodím.

miriamzba
14. sep 2025
@mixo2425

@puzinka Kľudne u mňa pred domom, síce je plno ale postrážim. Parkovacích miest tu ešte máme dosť.

@mixo2425 a môžem sa spýtať, v ktorej casti Biskupic? Posledné roky mám pocit že je tam skoro všetko vyskrtane.

jednorozec007
14. sep 2025

@puzinka zázraky na počkanie a nemožné do 3 dní 🤣🤣🤣 ty budeš isto z východu

gabrielladan
14. sep 2025

Ježiš toto sú strašné vysmievacie komentáre.... parkovísk je veľa a tiež by som nedávala 500-600€ len za to aby som odstavila auto 😅 treba hľadať po uličkách v Petržalke,Rača,Vajnory,Biskupice a podobne. Pri domoch niektorých kľudne sa dá.

anonym_da685d
14. sep 2025

Je to veľmi naivná predstava a ešte aj s tou kamerou. Ako Majitelka čerstvo vykradnutého auta (bez násilného vniku do vozidla, z ktorého odcudzili drahu športovú vybavu a policajti mi povedali, že jedine, čo môžu spravit je, že to so mnou spisu, ale po dvoch týždňoch sa môj spis odloží do archivu a nikto mi nič nebude hľadať, ani len nezobrali viditelne odtlačky prstov na kufri auta - mám elektricke zatváranie kufra a zlodej sa ho pokusal zatvárať manualne, takze zanechal po sebe kopec odtlačkov prstov), ti odporucam prebudiť sa z tohto naivného sna. Už pred rokmi mi spôsobili skodu na vozidle 4000 eur pod kamerou, keď mi oskreli cely bok a doteraz nemam z polície info, že by identifikovali vodica vozidla, ktorý mi zobral cely bok a kamera bola funkčná a nachádzala sa 15 metrov od vozidla. Hlavne teraz sa v Ba strašne kradne, auta, vykrádajú sa, policajtov je extrémne malo, niekde nechat dlhodobo vozidlo len tak je hazard, s ktorým musis ratat, že keď bude na mieste bez pohnutia, dostane sa nejakej skupine do hľadáčiku.

bielasovicka
15. sep 2025

@puzinka neviem ako si to predstavuješ len tak odparkovať auto hocikde, ved všade niekto býva, každý chce parkovat tam kde byva, a nie aby mu niekto 2 týždne blokoval miesto pred jeho domom. Toto už nefunguje tak ako voľakedy, pred par rokmi.

tilly
15. sep 2025

Ako je písané vyššie. Tak strašne sa kradne a vykráda, že sa ti to vôbec neoplatí. Radšej si zaplať niekde krytú garáž. Od 60 eur vieš nájsť hocikde v ba, v centre od 120. Ak lietaš, tak v morušiach alebo ovocných sadoch často prenajímajú garáže.
Zlodejom je jedno, oni ti otvoria násilne auto aj keď v ňom nič nemáš, ale škodu spôsobia. Oni vedia, ktoré auto stojí na jednom mieste dlhšie. Už aj tu u nás,vo vraj lukratívnej štvrti, je skoro každý deň niečo vykradnuté, ukradnuté. Susedy dôchodkyne pomerne často niekoho konfrontujú na ulici s tým, že si ho všímajú, že nakúka do áut, dvorov a okien. My si na dodávku platíme 600 eur/rok, lebo dvakrát sme ju mali pred domom, dvakrát sme z nej vyhadzovali zlodeja. A to nie sme v biskupiciach, dubravke ani Petržalke.
Fakt sa ti to neoplatí.
90tky sú späť.

lucik194
15. sep 2025
@lilke

@lucik194 no, ak nemyslíš parkovanie v Rači pri Kauflande, tak na sídlisku des. Moje návštevy (prichádzam poobede či večer) väčšinou skončia narýchlo s blikačkami, hoci predtým rotujem po pár uliciach. Mozno ale myslíš rodinné domy, tam nechodím.

@lilke nie nemyslim pri Kauflande, ale od cintorina smer Hybesova rodinne domy v tych ulickach zaparkujene vzdy. detto Pri vinohradoch alebo Alstrova,

a pri panelakoch ako su Uziny, Jurkovicova, predtym to bolo uplne v pohode, teraz uz stale plnsie a plnsie, cez den vzdy najdes, vecer nie. takze ked oride cez den volne miesto najde.

iwesska
15. sep 2025
@gabrielladan

Ježiš toto sú strašné vysmievacie komentáre.... parkovísk je veľa a tiež by som nedávala 500-600€ len za to aby som odstavila auto 😅 treba hľadať po uličkách v Petržalke,Rača,Vajnory,Biskupice a podobne. Pri domoch niektorých kľudne sa dá.

@gabrielladan Zabudni na ulicky v Petrzalke, cela Petrzalka je len pre rezidentov,alebo ma PAAS. Uz som neraz bola svedkom umiestnovania papuce na auto,ktore tu nemalo trvaly pobyt. Velmi ma to potesilo. Nie je predsa normalne,aby som prisla z prace a parkovala o niekolko ulic dalej len preto,ze niekto cudzi,co tu ani dane neplati,si tu bude nechavat prespavat svoje auto.

zamanitka
15. sep 2025

@puzinka napríklad velke parkovisko presne na toto je cintorín ruzinov ( vrakuna) Je to na hlavnom ťahu gagarinova- chodia tam trolejbusy na hl. Stanicu aj na autobusovú stanicu. Je to pred cintorínom a trolejbusov konečnou takze sú tam aj kamery

janamoto78
15. sep 2025
@lienka9

@puzinka stvrte ktore nemaju paas,dubravka,raca,vrakuna,podunajske...ci to ale bude na kamere na niektorej z ulic to uz netusim.

@lienka9 vo Vrakuni majú už roky problémy parkovať aj domáci. Biskupice - ak niekomu bude stáť pred domom, auto si asi nenájde 🙈

lienka9
15. sep 2025
@janamoto78

@lienka9 vo Vrakuni majú už roky problémy parkovať aj domáci. Biskupice - ak niekomu bude stáť pred domom, auto si asi nenájde 🙈

@janamoto78 zachytne parkovisko pri lidli,alebo cintorin vrakuna a dalsie miesta na okraji BA kde sa da zaparkovat..ci je to bezpecne,ked to nieje strazene,to nikto nezaruci,ale moznost tu je.

baba1977
15. sep 2025

@puzinka Mlynské nivy, pred Ministerstvom hospodárstva. Parkovanie zadarmo a kamier až-až 😊

skrupak
15. sep 2025

Billa, Jantárová cesta petrzalka, nie je za co 🙂

deedol
15. sep 2025
@puzinka

@anonym_dd47e5 ďakujem za reakciu, potrebujem auto nechávať aj tak, ze dva týždne odstavené odísť a znova prísť, kľudne mi to môžete zaplatiť, keď je to pre vás pár euro. Potrebujem to vrámci celého roka. Nechodím taxi, mam električenku, cestovať za tým autom mi tiež vôbec nevadí, mam svoj voľný čas. Ja toto nechápem, že máte hneď prečítanú celú situáciu a najmúdrejší ste 🙂

@puzinka kludne v niektorych castiach karlovky, pripadne dlhe diely

rainee
16. sep 2025
@skrupak

Billa, Jantárová cesta petrzalka, nie je za co 🙂

@skrupak tam sú miesta nonstop obsadene. Nevieš nájsť ani keď ideš do billy ani na polikliniku. Za chvíľu tam dajú urcite aj rampu lebo to je neúnosné. A ako píšu baby, všade je uz paas alebo rezidenčné parkovanie, mozno ešte pred tescom by sa dalo na tom veľkom parkovisku ale bezpečné to tam nie je.

deedol
16. sep 2025
@deedol

@puzinka kludne v niektorych castiach karlovky, pripadne dlhe diely

@deedol este dodam (aby ma tu niekto nezozral), ze musis prist cez den, vecer uz nezaparkujes.

Strana
z2