Kde nájdem očného lekára pre Sjögrenov syndróm?
Ahojte, vedeli by ste mi odporúčiť očného, ktorý ma skúsenosti so Sjorgrenom a liečbou suchého oka? Tak že by vedel skonzultovať a zhodnotiť rôzne možnosti liečby ako punktálna oklúzia, operácia očného viečka a rôzne terapie? Najlepšie BA a okolie. Je tu niekto so Sjorgrenom a má dobré skúsenosti so svojim očným? Všetci ostatní ma doteraz odbili všeobecnými radami a že s tým nemajú skúsenosť. Ďakujem.
@katka7597 dr vesely
@katka7597 veď okrem kvapiek a gelov neexistuje ina liečba či?
@stellarstar este chirurgicka a liecba reumatologom
@stellarstar este chirurgicka a liecba reumatologom
@anonym_501ffe počujem 1x
@anonym_501ffe počujem 1x
@stellarstar rozsirila si si vedomosti
@stellarstar rozsirila si si vedomosti
@anonym_501ffe áno idem si to naštudovať keďže aj ja mam sycca syndróm a trápi ma to.
@katka7597 pouzivam umele slzy, nevidim dovod to inak riesit.
@katka7597 pouzivam umele slzy, nevidim dovod to inak riesit.
@anonym_b46635 tazke stavy sa riesia chirurgicky
@anonym_501ffe áno idem si to naštudovať keďže aj ja mam sycca syndróm a trápi ma to.
@stellarstar sú rôzne terapie napr s Rexon-Eye a E-Eye ale s otáznou účinnosťou a potom chirurgické zákroky. Preto hľadám oftalmológa ktorý by vedel s týmto poradiť
@stellarstar sú rôzne terapie napr s Rexon-Eye a E-Eye ale s otáznou účinnosťou a potom chirurgické zákroky. Preto hľadám oftalmológa ktorý by vedel s týmto poradiť
@katka7597 ale tým sa syndrómu nezbavíš len príznaky sa zmiernia nie?
@katka7597 ale tým sa syndrómu nezbavíš len príznaky sa zmiernia nie?
@stellarstar áno presne, tieto spomenuté veci riešia len príznaky nie príčinu. Syndrómu sa zbaviť nedá.
@stellarstar áno presne, tieto spomenuté veci riešia len príznaky nie príčinu. Syndrómu sa zbaviť nedá.
@katka7597 tak osobne by som do op nešla. Mam kv kt majú 12 h účinok a netreba zog razy denne kvapkať + doplnok na suché oči
Dr Kopalova Kamila
Dr Kopalova Kamila
@anonym_c4954e vďaka, vidím dobré recenzie, má p. doktorka skúsenosti aj so Sjogrenom?
@anonym_c4954e vďaka, vidím dobré recenzie, má p. doktorka skúsenosti aj so Sjogrenom?
@katka7597 Specializuje sa na diagnozu roznych pricin sucheho oka

@katka7597 veď okrem kvapiek a gelov neexistuje ina liečba či?