Kde nájsť cenovo dostupného zubára v Bratislave?
Ahojte, mate prosim odporucanie na nejakeho dobreho zubara v BA kde zaroven nenecham oblicku?
Ako pozeram tak sa v dnesnej dobe zacinaju tieto veci navzajom vylucovat, ale naozaj nezvladam davat za jeden kaz skoro 200€.
Bola som pred tym na jednej klinike kde to cenovo islo okolo 100-120€ za kaz za 2 plosky, ale odisla som od nich pre rozne veci s ktorymi som nebola spokojna a teraz som na klinike kde beru za 2 ploskovy kaz skoro 200€. Naposledy som tam bola robit 2 kazy naraz a platila som 300€ co bolo pre mna naozaj velmi vela. Sla som tam pre dobre recenzie a odporucania znamych, no vraj presli na vyssi standard a uz zvysili ceny preto som to tak “vychytala”.
Preto hladam nieco kde to moja penazenka zvladne, povedzme si uprimne nikto nezaraba tak aby mohol tolko mesacne davat na zuby. Budem vdacna za kazde odporucanie.
@dagmar2000 akurat som chcela zalozit tuto temu. Uz dva tyzdne sa rozhodujem a hladam noveho zubara. A absolutne netusim podla coho vyberat.
Ide mi hlavne o to, aby bol ludsky a nebala som sa 🙈 uz dost dlho to odkladam.
Neviem, ci verit reklamam ktore vyskakuju a skusit nejaku "znamu" kliniku alebo..
Nebudem sa zastavat drahych zubarov, lebo castokrat je v cene aj komfortny servis a kozeny gauc v cakarni 😄 ale ceny materialov a prace su dnes take drahe, ze ak najdes lacneho zubara, bude pracovat so starymi materialmi, trha zuby miesto liecenia a pod. Ked pocuvam kolegynu, ktora dala za zuby par eur, ale ked prisiel problem, dr mal jedine riesenie-trhat a kopec dalsich zazitkov, tak si uvedomujem, ze lacne nie vzdy rovna sa dobre. Predsalen skus pozriet klasicke polikliniky, byva tam kopec zubarov s umiernenymi cenami, ale sleduj tiez ich recenzie.
@elahelaaa ja sa tiez dost bojim a nie kazdy zubar tomu rozumie na moje prekvapenie. A hej chapem uplne, ja uz tiez neviem podla toho vyberat, casto na googli su recenzie od znamych alebo kamaratov, a o webe ani nehovorim tam si ich nahraju rovno sami.
Pred tym som bola v City Dental klinike, zuby robia super, to sa musi nechat, ale pristup recepcie na bode mrazu, a po jednom osetreni som dostala do ust taku infekciu ze som 2 tyzdne nevedela jest, pit, hovorit ani nic proste. A o bolesti ani nehovorim.. teraz som na ProSmile, zatial mi vsetko spravili pekne a dobre, su mili a chapu ze sa ludia aj bat mozu ale cenovo sli hore. A zubarku ktoru mam tak ta ma vzdy tlaci do toho aby sme robili 2 kazy naraz. Ja mam problemy so sankou a nemozem ju mat dlho otvorenu, uz na dentalke to nedavam a ona tomu proste nerozumie. A nerozumie tiez ze nie kazdy clovek ma 300€ kazdy tyzden.
Takze uz som zufala fakt.
My chodíme do SK Dental na Jarabinkovej ale teda, tam je to tiež 100-150 oprava kazu, takže neviem, či to je "lacnejšie". Ale sú dobrí, manželovi zachránili zuby. Majú aj dentálnu hygienu.
Ja chodím do Dentarius
Skúste Nové Mesto nad Váhom, dvoj ploskova plomba este stale pod 100eur aj s anestezou: Vikdent, Taras dent. Aj s vlakom Vas to vyjde lacnejsie ako kdekoľvek v Blave.
@dagmar2000 zubyzuby, dr. nortikova, ordinacia pri slov. rozhlase. nie su lacni, ale citelne lacnejsi ako tamto a spokojni sme obaja s manzelom dlhodobo
Ja môžem odporučiť Albadent na Palisadoch i napriek lokácii majú veľmi dobré ceny aj prístup. Majú aj vlastný röntgen. Za kaz som minulý rok bez anestézie platila pod 70€ možno išli trochu hore ale sama som bola prekvapená. Predtým som chodila do Family dental care a tam jeden kaz 130€.
@princezna_bosorka môžem sa spýtať, koľko cca stojí ošetrenie jedného zuba ? ďakujem
Zdravím, skúsil by som https://dentme.sk/, kde pani doktorka je veľmi milá a hlavne sa na problémy nepozerá takým spôsobom, že chce zarobiť ale skôr pomôcť. Samozrejme nerobí zadarmo, ale jednotlivé zákroky sa snaží na naozaj pomôcť. Mne napríklad s veľmi komplikovanou osmičkou odporúčila ísť ku "konkurencií" a následne ostatné zákroky som už absolvoval u nej. Takže môžem iba odporúčiť, mám s ňou veľmi dobré skúsenosti.

Zuzident