icon

Kde nájsť dobré jedlo blízko Nív?

missviolet
13. nov 2024

Ahojte,

Pozna prosim niekto dobre jedlo v blizkosti autobusovej stanice v BA? Food court mi vobec nevyhovuje popravde, mozno nieco prehliadam (?), ale jedla sa mi tam zdaju take tazsie, nezdrave, chutovo jic koc, co som skusila par redtik tam... ja mam rada jednoduchost, nejake napr fajn grilovane kura, nie kupane komplet v oleji, co som si tam niekolkokrat kupila mi ani trochu nechutilo... hranolky neznasam... netusim, kam teda ist, Pradiaren je asi ok, len teda tam zas ceny a vyber nie je az taky velky, ale asi pojdem tam, ak nic ine nenajdem... Vdaka

vikusjk
13. nov 2024

@missviolet ja milujem yellow curry z terajsieho Bowlu (predtym tuk tuk) a dcere chuti kuracie stehno z U gazdu. Take tradicnejsie jedla, ale viac chlapske mi pridu napriklad v tom stanicnom bufete, tam mavaju segedin a pod. No a ak mimo obch.centra, tak prejdi oproti do Twin city, v tej vysokej budove je z vnutra vchod do Nooku, tam varia celkom fajn a nie je to predrazene, ale maju na vyber len zo tri jedla, kukni predom na nete. Tiez oproti nooku v B-cku je na rohu Luigi ci tak nejak sa to vola, tam mavaju menu a tiez celkom fajn. Akoze na Nivach mas milion moznosti, Werk je uz trochu drahsi, ale kvalita ozaj dobra, potom za VUB-kou co sa taha to CBC centrum tam su tiez nejake kantiny myslim, ale nechodievam tam.

janai1
13. nov 2024

@missviolet na nivach stojí za niečo tak akurát možno Soho

V twin city je fajn Papaya

A kúsok odtiaľ je aj MINT

deedol
13. nov 2024

mint mi napadol pri nivach
vo foodcourte chodime len na indiu, veda sa to tusim vola. maju vegetarianske jedla, tie nie su tazke, ale teda su pikantne 🙂

nikasmile
13. nov 2024

Určite odporúčam Mint

falbala132
13. nov 2024

v Appolo - Food Garden

stanzi
13. nov 2024

Bistro St Germain v Zwirne

missviolet
autor
13. nov 2024