icon

Kde nájsť kvalitné sono pre deti v Bratislave?

pipos666
3. jún 2024

Ahojte, viete mi poradiť sono pre deti v Bratislave a okoli? Všetko čo som našiel ma dlhe čakacie doby alebo zle referencie . Ďakujem

tatianapek
3. jún 2024

Dobrý večer, radi Vás privítame u nás v sonografickej ambulancii v Ivanke pri Dunaji. Pre detičky mame skoré termíny. Kontaktujte nás na našej webovej stránke www.medisim.sk alebo na tel. čísle +421 948 998 108.

jankka1981
3. jún 2024

@pipos666 poliklinika Tehelná, termín sme mali do týždňa, doktor veľmi milý a neplatili sme nič.

lenkakoc444
3. jún 2024

@pipos666 my sme boli v Dubravke u Kubicu. Ja som sa tam ani neobjednavala prisla som a ked videl, ze som s dietatom bral nas v ten den. Platili sme tusim 20e ak mate aj vymenny listok.

zuzike123
3. jún 2024

Zavisi ake velke dieta a dg, novorodenca asi len na Kramaroch a Antolskej, vacsie deti napr na Tehelnej, maju tam skore teminy.

deedol
3. jún 2024

Poliklinika mlynska dolina, terminy maju vacsinou do par dni. Plati sa cca 50e

mamutka
3. jún 2024

@pipos666 tiež sme boli v Dúbravke, bez objednania, bez čakania. Skvelý a trpezlivý pan doktor ( malý rucal ako besný, je na svoje telo trochu precitlivelý )

slniecko678
Autor odpoveď zmazal
deedol
4. jún 2024

inak velmi nenapadna reklama na medisim :D ucet, ktory sa pyta, ucet, ktory hned odpoveda, a este aj posledna prispievajuca - vsetky zalozene vcera a dnes...