icon

Kde nájsť logopéda pre dieťa v Bratislave?

veronikag254
Včera o 06:58

Ahojte, viete mi prosím poradiť logopédiu v BA alebo v okolí? Mám 4 ročného syna. Preferovala by som štátnu, ale ak máte odporučenie aj na súkromnú, prosím podeľte sa. Viete mi aj povedať v akej frekvencii a ako dlho ste navštevovali s dieťatom logopédiu? Ďakujem

kreativka_logopedk
Včera o 10:15

Štátny logoped neexistuje, všetky zariadenia si neštátne. Jediný rozdiel je, či majú alebo nemajú zmluvy so zdravotnými poisťovňami. Väčšina logopedov má čakačku. Ako dlho bude dieťa chodiť na logopédiu závisí od toho, s akým problémom logopéda navštívi. Ak ide len o artikulačný problém, terapia trvá kratšie. Ak má dieťa vážnejšie ťažkosti, starostlivosť môže trvať aj viac ako rok, prip. až do nástupu do školy alebo aj potom.

veronikag254
autor
Včera o 11:37
@kreativka_logopedk

Štátny logoped neexistuje, všetky zariadenia si neštátne. Jediný rozdiel je, či majú alebo nemajú zmluvy so zdravotnými poisťovňami. Väčšina logopedov má čakačku. Ako dlho bude dieťa chodiť na logopédiu závisí od toho, s akým problémom logopéda navštívi. Ak ide len o artikulačný problém, terapia trvá kratšie. Ak má dieťa vážnejšie ťažkosti, starostlivosť môže trvať aj viac ako rok, prip. až do nástupu do školy alebo aj potom.

@kreativka_logopedk jasne, zazmluvnenu ambulanciu som mala na mysli, dakujem. A aka zvykne byt intezita navstev?

anonym_f7ab2a
Včera o 11:43

My sme spokojni v ASOBI 🤷‍♀️