Kde nájsť najlepšie baby plávanie v Bratislave?
Ahojte mamičky, chcela by som začať chodiť na baby plávanie s mojim 4,5 mesačným drobcom - lokalita Bratislava. Viete mi poradiť miesto kde ste boli spokojné s priestormi, prístupom, lektormi? Našla som tu nejaké diskusie, ale všetky sú staršie, rada by som si prečítala aktuálne skúsenosti 🙂 ďakujem!
Ja neodporucam Mobik v Ruzinove 😅
@nattyond maju tam celkovo zly system, mala tam byt aj sauna, ale ta bola cely cas mimoprevadzky, na to sme neboli upozornene, ale cenu za kurz si vypytali taku istu…a to babyplavanie bolo oproti npr plaveckej akademii onicom 🙂 riaditelka mi tiez nebola sympaticka, taka nadurdena vzdy bola hh (ale to irelevantne, 100ludi100chuti 😅), ale instruktorka bola mila 🙂
ja chodim do plavackej akademie , pobočku si vyber najbližšie k svojmu bydlisku aktulane začali kurzy v marci a na 2 mesiace sa platí alebo ako majú volné
nahradky si vieš vybrať na všetkých pobočkách a maju platnosť aj pol roka
@nattyond ja som bola spokojná v šnope, parkovanie bolo komplikovane lebo nebol pass ale teraz je isto už viac miest. Mne sa páčilo. Bola som aj v plaveckej akadémii v Ružinove a Vrakuni. Mne sa inštruktorka vôbec nepáčila v Ružinove tá jak za trest keby tam bola ani ju nezaujímali mena deti a vo Vrakuni bola super ale tam sú 2 stĺpy vo vode a nejak som musela stále dávať pozor nech nenarazime. Sprchy pre ženy boli v oboch pri bazéne čiže nehrozí súkromie
Snop mi z týchto vyšiel najlepsie sprchy sú v šatni a priestor pri bazéne je aj pre oteckov

@nattyond Aqualina ❤️ ale býva o to veľký záujem, musis sledovať prihlasovanie na kurz a včas sa prihlásiť